Media

Σάλος στη Βρετανία με reality (photos)

Ζευγάρια σε κρίση ανταλλάσσουν συντρόφους για να σώσουν τη σχέση τους.

«Η ιδέα της εκπομπής είναι αηδιαστική και το Channel 7 πρέπει να ντρέπεται!» Αυτό είναι το πιο αντιπροσωπευτικό από τα χιλιάδες σχόλια οργισμένων τηλεθε­ατών στη Βρετανία που κατέκλυσαν τα social media μετά την πρεμιέρα αμφιλε­γόμενου reality σχέσεων.

Πολλοί, μάλιστα, έσπευσαν να χαρα­κτηρίσουν «πάρτι για swingers την εκ­πομπή στην οποία ζευγάρια σε κρίση ανταλλάσσουν συντρόφους, με την ελ­πίδα να... σώσουν τη σχέση τους.

Το πρώτο επεισόδιο του reality με τον χαρακτηριστικό τίτλο «The Super Switch» (Η Σούπερ Ανταλλαγή) προ­βλήθηκε την Τρίτη από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 7.

Οι παραγωγοί του το χαρακτήρισαν «κοινωνικό πείραμα», που θέτει σε δοκι­μασία προβληματικές ερωτικές σχέσεις, και υποσχέθηκαν ότι από την ανταλλαγή των συντρόφων που θα αναγκα­στούν να κάνουν οι παίκτες, με βάση τους κανόνες του παιχνι­διού, θα υπάρξουν έντο­νες συναισθηματικά κα­ταστάσεις, γεύματα με «καυτή» κατάληξη, ενώ δύο διαγωνιζόμενοι θα έρθουν στα χέρια.

Εκαναν sex 9 φορές

Από την πρεμιέρα κιόλας ξεχώρισαν οι πρώτοι παί­κτες που δημιούργησαν ντόρο με τις δηλώσεις ή τις πράξεις τους.

Η Ρομίνα Ανακίνν και ο δάσκαλος χορού Κέντρικ Τζέφερσον αποκά­λυψαν ότι, παρόλο που η σχέση τους έχει προβλήματα, μία φορά έκαναν σεξ «οκτώ ή εννέα φορές» σε μία ημέ­ρα. Ο Μπεν Λίαν, από την άλλη, τρά­βηξε τα βλέμματα πάνω του φορώντας αποκαλυ­πτικό μαγιό «αλά Μπόρατ», καθώς και G-string που κάλυπτε μόνο το πέ­ος του.

«Το να βοηθάς τους ανθρώπους να απατή­σουν τους συντρόφους τους και να το προβάλ­λεις στην prime time δεν είναι κοινωνικό πείραμα, αλλά εκμετάλλευση ευά­λωτων ανθρώπων» σχο­λίασαν πολλοί στα social media.

Άλλοι χαρακτήρισαν το show «όργιο με ηλίθιους» και «πα­ράδεισο των swingers».

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved