Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ηθοποιός που παίρνει τη θέση της Καβογιάννη στο «Κρατάς μυστικό» (photos)
Media

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ηθοποιός που παίρνει τη θέση της Καβογιάννη στο «Κρατάς μυστικό» (photos)

Σαν... κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στον κόσμο της τηλεόρασης η απόφαση της Μαρίας Καβογιάννη να αποχωρήσει από τη νέα σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό;».

Η ηθοποιός, παρ' όλο που είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά του Alpha, αποφάσισε ξαφνικά να αποχωρήσει, αφού διαπίστωσε πως το πρόγραμμά της θα ήταν πάρα πολύ απαιτητικό.

Εφόσον, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει, λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την κίνηση, έπρεπε άμεσα να βρεθεί η ηθοποιός που θα την αντικαθιστούσε.

Η αναζήτηση κράτησε για κάποιες ημέρες, όμως προ ημερών βρέθηκε η συνάδελφος της Μαρίας Καβογιάννη που θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου.

Στο μεταξύ, τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονταν κανονικά, έστω και σε ένα περιορισμένο κομμάτι και με σκηνές στις οποίες δεν συμμετείχε η πρωταγωνίστρια που θα ενσάρκωνε η Μαρία Καβογιάννη.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε την ηθοποιό, η οποία ανέλαβε τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείτε στην παρακάτω gallery ποια είναι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved