Το τέλος του Τατουάζ: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα τελευταία πλάνα των πρωταγωνιστών (Video & Photos)
Media

Το τέλος του Τατουάζ: Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τα τελευταία πλάνα των πρωταγωνιστών (Video & Photos)

Το τέλος του Τατουάζ: Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Τατουάζ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τις τελευταίες σκηνές όλων των πρωταγωνιστών στο τελευταίο επεισόδιο!

Η πιο πετυχημένη σειρά της τηλεοπτικής σεζόν 2018 – 2019 ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 27 Ιουνίου!

Τι θα συμβεί όμως; Οι εξελίξεις στα επόμενα και τελευταία επεισόδια είναι συγκλονιστικές. Συγκεκριμένα, η Όλγα και ο Στέφανος παντρεύονται και μάλιστα αποκτούν ένα υπέροχο κοριτσάκι. Ο Αλέξανδρος και η Άννα αποκτούν και αυτοί ένα παιδί και βγάζουν πολλά λεφτά!

Από την άλλη, ο Τόνυ και η αστυνόμος Τατιάνα φεύγουν εκτός Ελλάδας και ξεκινούν μια νέα ζωή στο Χόνγκ Κονγκ μακριά από όλους και όλα. Η Τατιάνα η οποία είναι έγκυος, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον Τόνυ, ο οποίος όπως έχουμε δει έχει σταματήσει τις καταχρήσεις. Τελικά, η Βέρα επιστρέφει με τον γιο της στην Ελλάδα και ζει ευτυχισμένη με τον Θεοχάρη.

Αίσιο τέλος δε θα έχει η σχέση του διοικητή της αστυνομίας, του Σέκερη με την Αμαλία, αφού χωρίζουν οριστικά. Η Ελένη, η πρώην γυναίκα του Ορφέα θα ερωτευτεί τρελά τον Πέτρο και θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα στο Λονδίνο.

Ο Χάρης θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του με την Αφροδίτη!

Τέλος, η Μαργκώ θα βρει τραγικό θάνατο… Η αστυνομία δε θα προλάβει να την συλλάβει για παράνομη διακίνηση όπλων αφού θα δολοφονηθεί!

Ο Ορφέας τώρα, έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και πηγαίνει φυλακή και το ίδιο θα συμβεί και στον Σωκράτη. Τι θα δούμε τα τελευταία λεπτά στο μεγάλο φινάλε του Τατουάζ. Η αποκάλυψη διά στόματος Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Δείτε την gallery με όλους τους πρωταγωνιστές και οι τελευταίες σκηνές των πρωταγωνιστών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved