«Αστέρια στην άμμο»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Alpha
Media

«Αστέρια στην άμμο»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Alpha

«Αστέρια στην άμμο». Η νέα δραματική σειρά του Alpha έρχεται την καινούρια σεζόν και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαϊρη.

Τέσσερις φίλοι. Ένα κορίτσι. Τρία αγόρια. Τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη. Τους χωρίζει η ζωή.

Ένοχα μυστικά από το παρελθόν στοιχειώνουν τις ζωές των ηρώων μας. Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα όμως δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με την απώλεια και το θάνατο.

Ένα γαϊτανάκι γεγονότων, συμπτώσεων, δοκιμασιών, συναισθημάτων και ανομολόγητων πόθων οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε βίους παράλληλους που θα μας ταξιδέψουν από τη Ρόδο και την Κύπρο έως τη Βαρκελώνη και την Ινδία.

Μυστικά και ψέματα ρίχνουν σκοτάδι στο μονοπάτι προς τη φωτεινή αλήθεια της αγάπης, η οποία θα παλέψει για να νικήσει και να βρει το δρόμο της έως τις καρδιές αυτών που την αξίζουν πραγματικά…

Θα αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι ακολουθώντας τη λάμψη που ρίχνουν τα «Αστέρια στην άμμο;»

Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Νικολαϊδης.

Το καστ της σειράς μοναδικό αφού αποτελείται από τους: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένο Ρώτα, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκά Ζήκο, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Θεόφιλο Πασχάλη, Στέλιο Ανδρονίκου, Φώτη Καράλη, Έλενα Πιερίδου κ.ά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved