Έλα στη θέση μου: Η επόμενη σεζόν και οι αποχωρήσεις – φωτιά (photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Η επόμενη σεζόν και οι αποχωρήσεις – φωτιά (photos)

Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου», σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί φεύγουν από τη σειρά την επόμενη σεζόν.

Tο περίμενες ότι η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα συνέχιζε την επιτυχημένη πορεία της;

Ήμουν σίγουρος ότι και η τρίτη σεζόν θα κυλούσε καλά, επειδή είχαν μείνει ανοιχτές οι ιστορίες. Ο κόσμος περίμενε να δει πώς θα εξελιχθούν.

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Αχιλλέα;

Εδώ και τρία χρόνια βλέπουμε τον Αχιλλέα να μην ξέρει τι του γίνεται! Φορτώνεται καταστάσεις και ευθύνες, κάνει λανθασμένες επιλογές και πληρώνει το τίμημα. Στο τέλος, πιστεύω ότι θα δικαιωθεί, εκτός απροόπτου βέβαια...

Σύμφωνα με όσα πρόκειται να δούμε, η Ρενάτα δέχεται να τον παντρευτεί. Θα δούμε γάμο στο τέλος της σεζόν;

Ναι, αποδέχεται την πρόταση και βλέπουμε ότι πλέον τα πράγματα κυλούν καλά για το ζευγάρι μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Θα γίνει ο γάμος!

Αν έγραφες εσύ το φινάλε για τον ήρωα, τι εξέλιξη θα έδινες;

Θα ήθελα αυτό ακριβώς που γίνεται και στο σενάριο! Βέβαια, αν το έγραφα εγώ, αυτή την εξέλιξη θα την έβαζα να γίνεται νωρίτερα. Τρία χρόνια τώρα, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να είναι μαζί και όλο γίνεται κάτι και τους κρατάει μακριά.

Στη gallery που ακολουθεί, θα δείτε ποιοι ηθοποιοί φεύγουν από τη σειρά την επόμενη σεζόν και πώς νιώθει γι' αυτό:

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Είχες δεύτερες σκέψεις όταν σου πρότειναν να συνεχίσεις για τέταρτη χρονιά;

Δεύτερες σκέψεις κάνω κάθε χρόνο για το αν θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν γιατί δεν θα ήθελα να ταυτιστώ με κάτι που κρατάει τόσα χρόνια. Ωστόσο, ένιωσα ότι ο ρόλος έχει προοπτικές εξέλιξης και γι’ αυτό συνεχίζω.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved