Κυριάκος Κυριάκος: Αγαπά την πολιτική και τη Θεσσαλονίκη
Media

Κυριάκος Κυριάκος: Αγαπά την πολιτική και τη Θεσσαλονίκη

Έναν διαφορετικό καλεσμένο, όχι σαν εκείνους που μας έχει συνηθίσει, έναν νέο πολιτικό, είχε στην εκπομπή της “Μετά τα Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο λόγος για τον πρώην διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υποψήφιο βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Κυριάκο, που είναι ένας από τους λίγους πολιτικούς που έχουν φιλοξενηθεί στην εκπομπή.

Ο δραστήριος Κυριάκος Κυριάκος είπε πως θέλει να κάνει την “πολιτική αλλιώς” όπως είναι το σλόγκαν του! “Να εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος τους πολιτικούς και την πολιτική γιατί για μένα η πολιτική δεν είναι το πρόβλημα αλλά η λύση” σχολίασε.

Ο κ. Κυριάκος σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στη γνωριμία του με Χαρίλαο Φλωράκη, όταν ήταν μικρός και ο πατέρας του, Σωτήρης, κατείχε τη θέση του Γραμματέα του ΚΚΕ στο Βόλο αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής μετά από την τιμητική πρόταση που του έκανε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννήματα.

Ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε μεταξύ άλλων ότι αγαπά την πολιτική γιατί την γνώρισε από μικρός. “Έχω αγάπη μεγάλη για την πολιτική. Έχω γνωρίσει πολλά κορυφαία και μεσαία στελέχη που δίνουν όμως πραγματικές μάχες. Μαλώνω με τους ανθρώπους που ισοπεδώνουν την πολιτική” είπε.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι από την ηλικία των 18 ετών, από τότε δηλαδή που ψήφισε για πρώτη φορά στη ζωή του μέχρι και σήμερα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στην αγάπη του για την Θεσσαλονίκη, τη δημοσιογραφία και τον ΠΑΟΚ, υπεύθυνος επικοινωνίας του οποίου υπήρξε για περίπου είκοσι ολόκληρα χρόνια. Αναφέρθηκε στα χρόνια που εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη” αλλά και το ψευδώνυμο που απέκτησε “ΚυρΚυρ” από την σύντμηση της δημοσιογραφικής του υπογραφής. Αναφέρθηκε επίσης στην δεύτερη μεγάλη του αγάπη έκτος από την Θεσσαλονίκη που δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πτυχές από την επαγγελματική του σταδιοδρομία εκεί.

Μίλησε για την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του, μετά την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της ομάδας και να ριχτεί στην μάχη του σταυρού ως υποψήφιος βουλευτής. “Οι εκλογές αυτές είναι πολύ σοβαρές. Γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος”. Αποκάλυψε επίσης ότι η πρόταση συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές του έγινε από την κ. Γεννήματα. “Μια μέρα χτύπησε το κινητό μου και με κάλεσαν από το γραφείο της κ. Γεννήματα” είπε και σημείωσε πως το όνομά του, από ότι έμαθε, έπεσε στο τραπέζι λίγο μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

“Η πρώτη γνωριμία με την κ. Γεννήματα ήταν πολύ καλή. Είναι μια γυναίκα που ξέρει να προσεγγίζει και με αστική ευγένεια. Οι εντυπώσεις μου σε όλες τις συναντήσεις μας είναι οι καλύτερες” είπε.

Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη είπε: “Όραμά μου είναι η κανονικότητα, η συμμετοχή, η περισσότερη δημοκρατία. Τη Θεσσαλονίκη την λατρεύω. Είναι η πόλη με την μεγαλύτερη δυναμική για ανάπτυξη και για να αποτελέσει πρότυπο σε όλη την Ευρώπη” σχολίασε.

Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε επίσης για την αντίδραση της γυναίκας του, Πόπης όταν της ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής. “Εμπιστεύομαι την γυναίκα μου” σημείωσε και είπε ότι γνωρίζεται μαζί της 20 χρόνια ως φίλος ενώ είναι μαζί σε σχέση τα τελευταία δέκα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved