Power of Love τελικός! Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές! Το έπαθλο και η δικαίωση! (videos+photos)
Media

Power of Love τελικός! Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι νικητές! Το έπαθλο και η δικαίωση! (videos+photos)

Power of Love τελικός: Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στο παιχνίδι, κέρδισαν τις εντυπώσεις, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ποιοι όμως ήταν οι μεγάλοι νικητές του φετινού ριάλιτι αγάπης;

Γνώρισαν την αγάπη μέσα στο Power of love και κατάφεραν τελικά να πάρουν και τη νίκη, αυτόματα και το έπαθλο των 10.000 ευρώ έκαστος!

Ο αποψινός τελικός τα είχε όλα. Λάμψη, αναμνήσεις, γλυκές κουβέντες αλλά και πολλή συγκίνηση.

Οι οκτώ φιναλίστ, τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια που λίγο πριν το τέλος και την ανάδειξη των μεγάλων νικητών έγιναν τέσσερις, στη μεγάλη αποψινή βραδιά μίλησαν από καρδιάς, έκαναν την αυτοκριτική και τον απολογισμό τους για τους τελευταίους έξι μήνες που διήρκησε το παιχνίδι και αντάλλαξαν γλυκά και τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους μεγάλους νικητές του φετινού Power of Love, από την ομάδα των αγοριών, εκείνος που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του μέσα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο, μόνο low profile δεν κράτησε αφού ο δυναμικός χαρακτήρας του και ο αυθορμητισμός του ήταν αδύνατον να καταπιεστούν!

Έφυγε από το παιχνίδι αλλά ξαναγύρισε καθώς η αγάπη και η αγκαλιά του κόσμου τον ήθελαν ξανά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι αγάπης. Και αυτή, αποδείχτηκε τελικά η μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος είναι…

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Μαρία Μπακοδήμου

Όσο για το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει τη μεγάλη νίκη, σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της, ήταν το ακριβώς αντίθετο από τον άντρα παίκτη που βρέθηκε κοντά της στο βάθρο των νικητών. Πάντα γλυκομίλητη, χαμηλού προφίλ και ήρεμη ως άνθρωπος, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών. Ποια ήταν; Δείτε στην παρακάτω gallery...

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος...

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των μεγάλων νικητών κατά τη διαδρομή τους μέσα στο παιχνίδι στα παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved