Αποκλειστικό: Shopping Star: Όλη η αλήθεια για το «πάγωμα» των γυρισμάτων για τη νέα σεζόν! (photos)
Media

Αποκλειστικό: Shopping Star: Όλη η αλήθεια για το «πάγωμα» των γυρισμάτων για τη νέα σεζόν! (photos)

Και ενώ η Βίκυ Καγιά έχει αρχίσει τα πρώτα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, κάποιοι έκαναν λόγο για «πάγωμα» των γυρισμάτων του Shopping Star για τη νέα σεζόν! Τι συμβαίνει αλήθεια;

Το ριάλιτι μόδας του Star «Shopping Star», με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πετυχημένα προγράμματα του καναλιού.

Η εκπομπή καταφέρνει να σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης είτε έχει ισχυρούς αντιπάλους στα απέναντι κανάλια είτε όχι.

Το συγκεκριμένο project έχει πάρει το πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προσφάτως όμως, δημοσιεύματα ήθελαν τα γυρίσματα για τα επεισόδια της νέας σεζόν να έχουν "παγώσει" ενώ θα έπρεπε να έχουν αρχίσει εδώ και περίπου 20 ημέρες. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα ήθελαν κάποιους από τους συντελεστές να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, χωρίς, όμως, να διευκρινίζεται τι ακριβώς συμβαίνει.

Το gossip-tv.gr αποκαλύπτει αποκλειστικά το παρασκήνιο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και το τι πραγματικά συμβαίνει. Διαβάστε στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved