Αγγέλου-Μπάρκα: Τι αποκάλυψαν για την παραλίγο ακύρωση της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» (videos)
Media

Αγγέλου-Μπάρκα: Τι αποκάλυψαν για την παραλίγο ακύρωση της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα» (videos)

Στη φωλιά των Κου Κου: Στην πρωινή εκπομπή του Star βρέθηκαν η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην πολυσυζητημένη παράσταση Μαρία Πενταγιώτισσα

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν εκτενώς στο παρασκήνιο που διαδραματίστηκε μετά την ξαφνική απόφαση της Ελένης Καστάνη να αποχωρήσει από την παράσταση, μόλις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, αλλά και την αντικατάστασή της από τη Βίκυ Σταυροπούλου, μητέρα της Δανάης Μπάρκα.

Όταν η τελευταία ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη, εκείνη αποκρίθηκε ότι έγινε "πιο ξαφνικά και από τον Αντώνη Ρέμο". Επίσης, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι δύο τελείως ξεχωριστά γεγονότα η αποχώρηση της Ελ. Καστάνη και η αντικατάστασή της από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί τόνισαν πως το διάστημα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό για όλους τους συντελεστές της παράστασης καθώς αν δεν βρισκόταν εγκαίρως αντικαταστάτρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έμεναν χωρίς δουλειά όλοι οι συντελεστές.

Η Δανάη Μπάρκα επίσης περιέγραψε και τον τρόπο που κατάφεραν να πείσουν τη Βίκυ Σταυροπούλου να δεχτεί τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved