Φως στο Τούνελ: Οι πολύκροτες υποθέσεις της Νικολούλη και συγκλόνισαν το πανελλήνιο (photos+videos)
Media

Φως στο Τούνελ: Οι πολύκροτες υποθέσεις της Νικολούλη και συγκλόνισαν το πανελλήνιο (photos+videos)

Φως στο τούνελ: Για άλλη μία τηλεοπτική σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη έριξε… φως στο τούνελ ανεξιχνίαστων υποθέσεων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. 

Η "Μις Μαρπλ της ελληνικής δημοσιογραφίας", όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, μέσα από τις εκπομπές της τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους στην ελληνική επικράτεια. Να ρίξει άπλετο φως και να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν τη λύση στο μυστήριο.

Ποιες ήταν όμως οι υποθέσεις αυτές; Ας τις δούμε αναλυτικά…

Υπόθεση Γιακουμάκη

Η Νικολούλη πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο του καθ' ομολογία δολοφόνου του Γραικού

Θαμμένος με το αυτοκίνητό του από τον δολοφόνο του
Η οικογένεια του εμπόρου κρεάτων Δημήτρη Γραικού βασανιζόταν μετά την περίεργη και ανεξήγητη εξαφάνισή του πριν από δυόμιση χρόνια και κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση

Περίπου δυόμιση χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού και ενώ η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της συνέχιζαν να παλεύουν για να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση, ο καθ' ομολογία δολοφόνος του αποκάλυπτε πού είχε θάψει -μαζί με το αυτοκίνητό του- το θύμα του.

Στις 30 Μαΐου εξιχνιάστηκε η όλη υπόθεση αφού βρέθηκε ο άτυχος έμπορος κρεάτων μαζί με το αυτοκίνητό του θαμμένοι στην κτηνοτροφική μονάδα του καθ' ομολογία δολοφόνου του.

Η Αγγελική Νικολούλη, πραγματικά σοκαρισμένη από όλα όσα είχε ζήσει όλο αυτό το διάστημα, εμφανίστηκε τον περασμένο Μάϊο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και μίλησε για την υπόθεση. Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογία δολοφόνου, ο οποίος μέχρι τότε επέμενε πως παρ' όλο που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανό τον Γραικό, δεν γνώριζε τίποτα παραπάνω. Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα.

Οργή από τους συγγενείς του άτυχου Μάριου

Στις 26 Ιουνίου και ενώ οι συγγενείς του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου περίμεναν να ακούσουν την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για τον φερόμενο ως δολοφόνο του, ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για την επόμενη εβδομάδα, λόγω προσωπικού του κωλύματος. Είναι μία υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί σε πολλές εκπομπές της η Αγγελική Νικολούλη. Η τελευταία εξέλιξη θορύβησε ιδιαίτερα το οικείο περιβάλλον του άτυχου νέου καθώς πιστεύουν πως συνέβη εσκεμμένα.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, ο κατηγορούμενος θέλει να κερδίσει χρόνο καθώς στις αρχές του Ιουλίου ο νέος ποινικός κώδικας που θα τεθεί σε εφαρμογή, προβλέπει ελαφρύτερες ποινές σε περιπτώσεις ανθρωποκτονιών και πρωτύτερου έντιμου βίου.

Μετά από πεντάλεπτη διακοπή στις 26 Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάσισε τελικά την επανάληψη της διαδικασίας την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Στο μεταξύ, η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της την 11η Ιουνίου είχε εκτενές ρεπορτάζ για την υπόθεση, με τη μητέρα του θύματος να κάνει έκκληση να μιλήσουν οι άνθρωποι-κλειδιά, προκειμένου να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Η μητέρα του θέλει να μάθει πού έχουν θάψει το παιδί της. Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Ο θάνατος που καθήλωσε το πανελλήνιο

Μία άλλη υπόθεση που είδε... φως μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν αυτή του Γιάννη Βάρλα ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια βρέθηκε νεκρός στη Μαγούλα Λακωνίας. Το άψυχο σώμα του έφερε κακώσεις όμως λόγω... omerta κάποιων από τους κατοίκους της περιοχής, κανείς δεν αποκάλυπτε τι ακριβώς είχε συμβεί στον άτυχο άντρα.

Να δοθούν απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα
Ο Γιάννης Βάρλας βρέθηκε νεκρός μέσα σε κήπο ενός σπιτιού και όπως απεφάνθη η ιατροδικαστική έρευνα έφερε στο άψυχο σώμα του πολλές κακώσεις, κάτι που σημαίνει ότι πάλεψε για τη ζωή του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όλα αυτά τα χρόνια, τόσο η οικογένειά του όσο και οι συντελεστές της εκπομπής Φως στο Τούνελ, έκαναν έρευνα προκειμένου να βρεθεί ποιος ευθύνεται για τον συγκεκριμένο θάνατο που πίστευαν από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για δολοφονία. Τελικά, στις 20 Ιουνίου κατάφεραν να βγάλουν την υπόθεση από το Αρχείο Αγνώστων Δραστών και να ξεκινήσει εκ νέου έρευνα ώστε να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που βασανίζουν. Μάλιστα, η οικογένεια Βάρλα υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον συγκεκριμένου ατόμου και όλοι πλέον ελπίζουν πως η υπόθεση θα διαλευκανθεί άμεσα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved