Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 η Τρυφίδου- Η συνάντηση με τον ΣΚΑΪ και το παρασκήνιο (photos)
Media

Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 η Τρυφίδου- Η συνάντηση με τον ΣΚΑΪ και το παρασκήνιο (photos)

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, καθώς την Παρασκευή, οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν, η οποία μπορεί να ξεκινάει στα μέσα του Σεπτέμβρη για τα περισσότερα κανάλια, όπως γίνεται κάθε χρόνο, αλλά οι συναντήσεις και οι συζητήσεις για το στήσιμο των εκπομπών γίνεται πάντα μέσα στο καλοκαίρι.

Οι παρουσιαστές μπορεί ν' αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά οι συναντήσεις με τους ιθύνοντες των σταθμών για το στήσιμο της εκπομπής διαδέχονται η μια την άλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 θα έχουμε μια μεγάλη αλλαγή, καθώς μετά από αρκετά χρόνια, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου φαίνεται να μη συνεχίζει τη συνεργασία της ούτε με τη Φαίη Σκορδά ούτε με το κανάλι. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έχει ήδη περάσει το κατώφλι του ΣΚΑΪ και έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, αναφέρουν, ότι η Ελεάννα Τρυφίδου έχει ενημερώσει τη Φαίη Σκορδά γι' αυτή της την απόφαση και ότι έχει ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνους του σταθμού του Φαλήρου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπως έχει ακουστεί τελευταία, ότι δηλαδή ο λόγος που πηγαίνει στον ΣΚΑΪ είναι γιατί θα συνεργαστεί με τον παρουσιαστή.

Άλλωστε ο Λιάγκας ακόμα δεν έχει υπογράψει, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 δεν έχει λήξει ακόμα και θα μπορέσει να προχωρήσει σε νέα συνεργασία μόνο μετά τη λήξη του.

Μπορεί, η Ελεάννα Τρυφίδου ν' αποχωρεί από το «Πρωινό», αλλά όπως μάθαμε, οι σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά παραμένουν άριστες και το διαζύγιο ανάμεσά τους είναι «βελούδινο».

Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή του Alter και η συνεργασία τους μετράει πολλά χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved