Η Επιστροφή: Το τελευταίο επεισόδιο. Τι θα γίνει στο φινάλε; (Exclusive Video -Photos)
Media

Η Επιστροφή: Το τελευταίο επεισόδιο. Τι θα γίνει στο φινάλε; (Exclusive Video -Photos)

Η Επιστροφή, ξεκίνησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στον Ant1 για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων αλλά έσκισε, πήρε παράταση και κάνει φινάλε σήμερα. 

Η εξαιρετικά πετυχημένη παραγωγή των Studio Καπα, του Γιάννη Καραγιάννη, που είναι η ελληνική απόδοση της αργεντίνικης τηλεοπτικής σειράς που σάρωσε όπου πέχτηκε "El Regreso de Lucas " και αφού ήταν βασισμένη στο ξένο φορμάτ, είχε εξ' αρχής περιορισμένο αριθμό επεισοδίων. Όσα, ουσιαστικά έπαιξαν και στο εξωτερικό.

Η τεράστια επιτυχία της όμως στην prime time του Ant1 οδήγησαν το κανάλι και τον παραγωγό να ζητήσουν και να πετύχουν την παράταση των επεισοδίων με πρωτότυπο πια ελληνικό σενάριο που και αυτό κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται σήμερα.

Το αρχικό βασικό στόρι της τηλεοπτικής σειράς είχε ως εξής:

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.
Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

Σε κάποια από αυτά τα ερωτήματα οι τηλεθεατές έχουν πάρει ήδη τις απαντήσεις τους, μένουν όμως ακόμα πολλά. Και το φινάλε της σειράς αναμένεται συναρπαστικό.

Το μεγάλο φινάλε της σειράς

Ένας αιφνίδιος θάνατος, ένα ένοχο μυστικό του Νικήτα που θα φέρει την μεγαλύτερη ανατροπή από όλες, μια πολύκροτη δίκη με αναπάντεχες συνέπειες και μια καθοριστική απόφαση του Ορέστη θα γράψουν τον πιο απρόσμενο επίλογο στις ζωές όλων.

Κι αν κάθε τέλος, είναι μια καινούρια αρχή, κανείς τους δεν γνωρίζει, αν αυτή η αρχή, φέρει επιτέλους το φως που θα ξορκίσει για πάντα τα σκοτάδια του παρελθόντος…

Το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου της αγαπημένης σειράς "Η Επιστροφή" έγινε στα τέλη του Μαϊου στο ιστορικό κτίριο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας ακριβώς πίσω από την Μητρόπολη κι εμείς βρεθήκαμε εκεί και σας έχουμε αποκλειστικό υλικό από το τελευταίο γύρισμα.

Αυτό που έφερε σχεδόν σύσσωμο το καστ στην αίθουσα του "δικαστηρίου" να παρακολουθούν με αγωνία την πολύκροτη δίκη του "Ορέστη". Οι ώρες των γυρισμάτων πολλές, όπως κια η ζέστη εκείνη την ημέρα που έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις συνθήκες για το πολυπληθές συνεργείο και καστ.

Από τις 9 το πρωί είχαν όρντινο οι ηθοποιοί και ολοκλήρωσαν τις σκηνές τους μετά τις 7 το απόγευμα. Δεν το λες κι εύκολο. Το αποτέλεσμα όμως που θα δείτε δικαίωσε τόσο τους ίδιους, όσο και τον ταλαντούχο σκηνοθέτη της σειράς Αλέξανδρο Πανταζούδη που πέρασε κι ο ίδιος δύσκολα ώσπου να ολοκληρωθούν όλα όπως τα ήθελαν.

Όπως διαβάσατε και παραπάνω, η σειρά κλείνει εκτός των άλλων μ' έναν αιφνίδιο θάνατο που θα ξαφνιάσει. Ποιός ή ποιά πεθαίνει; Δεσμευτήκαμε να μην χαλάσουμε το φινάλε και να αφήσουμε τους τηλεθεατές να το απολαύσουν σήμερα το βράδυ. Έχουμε όμως για εσάς αποκλειστικά κάποιες από τις σκηνές του τελευταίου αυτού γυρίσματος. Δείτε τις στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved