Τέλος το «Τατουάζ»: Αυτό ήταν το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Photos)
Media

Τέλος το «Τατουάζ»: Αυτό ήταν το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Photos)

Αυλαία έριξε χθες το «Τατουάζ» στον Alpha! Ένα φινάλε με ανατροπές και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Ορφέας προσπάθησε να γλιτώσει από τον αστυνομικό κλοιό, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η Ειρήνη έστησε καλά την επιχείρηση και σε μια στιγμή απροσεξίας, ο Ορφέας πυροβολήθηκε από αστυνομικό. Η Μαργκώ έψαξε παντού τον Τόνυ, αλλά εκείνος απέφυγε τα τηλεφωνήματά της. Η είδηση της σύλληψης και του τραυματισμού του Ορφέα αναστάτωσε για μια ακόμη φορά την οικογένεια Μελά, ενώ εκείνος έδωσε μάχη για τη ζωή του. Η Ελένη έφυγε από την Αίγινα και ζει στο Λονδίνο με τον Πέτρο. Ο Τόνυ προσπάθησε να προστατέψει τη μάνα του, τη Μαργκώ να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να το σκάσει στο εξωτερικό. Η Μαργκώ τον άκουσε αλλά τελικά δεν διέφυγε στο εξωτερικό και την δολοφόνησαν.

Η Βέρα έκλαιγε με λυγμούς όταν διάβασε το γράμμα της αδερφής της, της Τατιάνας, που έφυγε μακριά για να ζήσει με τον Τόνυ και κατάλαβε ότι δε θα την ξαναδεί ποτέ.

Ένας μεγάλος κύκλος που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες στιγμές με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα έκλεισε αφήνοντας τους ήρωες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Η Άννα με τον Αλέξανδρο, πάντα ερωτευμένοι, προχώρησαν στην επόμενη φάση του γάμου τους… απέκτησαν ένα υπέροχο αγοράκι που φυσικά το όνομα που θα έπαιρνε θα ήταν Παύλος.

Η Τατιάνα και ο Τόνυ έζησαν ευττυχισμένοι. Ο Ορφέας πέθανε στην εντατική.

Η Όλγα με τον Στέφανο και τη Λήδα έζησαν στα Μετέωρα και ήρθε και το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ενώ ο Θεοχάρης με τη Βέρα πέρασαν στο πιο ώριμο στάδιο της ζωής τους, με αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Ο Παύλος με την Μάρθα πάντα ενωμένοι χαίρονται τις μικρές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Τατουάζ» έκλεισε με έναν επίλογο «κάποιους μήνες αργότερα»… και είδαμε όλους τους ήρωες πού βρίσκονται και τι τους έχει συμβεί… Φυσικά, το Τατουάζ έκλεισε η μικρή Λήδα, που εντυπωσίασε τους τηλεθεατές. Η Λήδα κάνει κούνια και λέει ότι η «αγαπούλα» της δηλαδή ο μπαμπάς της απέκτησε παιδάκι με την Αννούλα!

Δείτε καρέ καρέ το φινάλε της σειράς στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved