«Η επιστροφή»: Αλέξανδρος Σταύρου: «Νομίζω ότι άξιζε τελικά τον κόπο» (photos)
Media

«Η επιστροφή»: Αλέξανδρος Σταύρου: «Νομίζω ότι άξιζε τελικά τον κόπο» (photos)

«Η επιστροφή» φτάνει στο τέλος της και ο Αλέξανδρος Σταύρου κάνει τον απολογισμό του. 

Η σειρά του αφήνει όμορφες αναμνήσεις και χαίρεται για την επιτυχία που σημείωσε και τους συνεργάτες που είχε.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Αντώνη Καρυστινό, αλλά και στα απαιτητικά ωράρια.

Η «Επιστροφή» φτάνει στο τέλος της. Τι αίσθηση σας αφήνει;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή δουλειά, η οποία κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου και το δικό μας που συμμετείχαμε σε αυτό. Ήταν βέβαια μια απαιτητική δουλειά, γιατί ήταν ένα καθημερινό σίριαλ, με πολλούς εξωτερικούς χώρους. Έπρεπε να πηγαίνουμε σε διάφορα μέρη και ήταν λίγο σκληρό το πρόγραμμα, αλλά νομίζω ότι άξιζε τελικά τον κόπο»

Είναι περισσότερο ψυχοφθόρα η διαδικασία του δράματος απ' ό,τι της κωμωδίας;

«Μάλλον ναι. Είναι λίγο πιο ψυχοφθόρο»

Ποιο χαρακτηριστικό της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους την κάνει τόσο ξεχωριστή συνεργάτιδα;

«Δεν είναι ένα, είναι πολλά. Είναι μια αξιοπρεπής γυναίκα, έχει χιούμορ, είναι πολύ καλή συνεργάτις, πολύ καλή συνάδελφος, δοτική, έχει μέτρο πιστεύω σε όλους τους τομείς της ζωής της. Διαθέτει πολλά χαρίσματα και πάνω από όλα σε μια συνεργασία το να έχεις μια τόσο καλή συνάδελφο δίπλα σου είναι πολύ θετικό. Μπορείς να στηριχτείς πάνω της και σε στιγμές να σε βοηθήσει και αυτά είναι πολύ σημαντικά πράγματα»

Αντιστοίχως, του Αντώνη Καρυστινού;

«Είναι, θα έλεγα, σχεδόν μια από τα ίδια! Και αυτός είναι εξαιρετικός συνάδελφος, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Πρώτη φορά συνεργαστήκαμε. Έχει κι αυτός φοβερό χιούμορ και μέτρο. Νομίζω ότι ήμουν τυχερός που βρέθηκα σε αυτήν τη δουλειά» δήλωσε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved