Ασημίνα Ουστάλλι: Τι είπε για την καταγωγή της και τους γονείς; (photos)
Media

Ασημίνα Ουστάλλι: Τι είπε για την καταγωγή της και τους γονείς; (photos)

Η Ασημίνα Ουστάλλι προσπάθησε μέσα από το MasterChef ν' αναδείξει το ταλέντο της στην μαγειρική. 

Η ξανθιά παίκτρια δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε αρκετά κατά την διάρκεια της παραμονής της στο reality μαγειρικής του Star.

Η Ασημίνα μίλησε για την καταγωγή της και αποκάλυψε ότι οι γονείς της νιώθουν υπερήφανοι για εκείνη και τα όσα έχει καταφέρει, αφού ποτέ δεν έχει ζητήσει τη βοήθειά τους.

Πώς είναι η σχέση σας με την οικογένεια σας; Σας στήριξαν; Χάρηκαν με την επιτυχία σας;

«Εγώ και η αδελφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες. Οι γονείς μας δεν είναι από εδώ, είναι από την Αλβανία, εμείς γεννηθήκαμε εδώ. Έχουν έρθει και έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Έλειπαν από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί δούλευαν. Έτσι, η μία φρόντιζε την άλλη, μαγειρεύαμε από νωρίς, μέναμε στο σπίτι μόνες μας, από τα 7-8 μας. Δούλεψα από πολύ μικρή, από 16 χρόνων. Στα 18 μου πήγα πρώτη φορά για σεζόν, για να μαζέψω λεφτά και να πληρώσω τη σχολή μου και, παράλληλα με τη σχολή, δούλευα. Γενικά, ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνη μου. Προσπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω ζητήσει τίποτε από τους γονείς μου, γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δεν μου πάει καρδιά να ζητήσω οτιδήποτε. Χάρηκαν απίστευτα! Όλο μου έλεγαν πόσο περήφανοι είναι για μένα. Ότι μπήκα αξιοπρεπέστατη και βγήκα αξιοπρεπέστατη. Ο πατέρας μου, όταν με έβλεπε στην τηλεόραση -μου είπε μετά η μητέρα μου-πήγαινε και τη φιλούσε και έλεγε "η κόρη μου"!» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved