Survivor τελικός: Το μήνυμα του Τανιμανίδη λίγο πριν ρίξει αυλαία το ριάλιτι (Photos & Videos)
Media

Survivor τελικός: Το μήνυμα του Τανιμανίδη λίγο πριν ρίξει αυλαία το ριάλιτι (Photos & Videos)

Survivor Τελικός: Πέφτει απόψε η αυλαία για το ριάλιτι επιβίωσης! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Λίγες ώρες απομένουν για την ανάδειξη του νικητή που θα κατακτήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Στις 20:50, σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Αλικαρνασσό θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Όπως είναι γνωστό η ψηφοφορία του κοινού έχει ξεκινήσει από προχθές. Ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές θα περάσει στην τελική δυάδα.

Ο Σάκης λοιπόν θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, που θα κάτσει δίπλα στην Δαλάκα και τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πόσταρε μία φωτογραφία του με τους τέσσερις φιναλίστ και έγραψε: «Εσυ ποιος θελεις να ειναι ο νικητης?
Σημερα το βραδυ στις 21:00, στον μεγαλο live τελικο της φετινης χρονιας, ενας απο αυτους τους 4 παικτες θα γινει ο Survivor 2019 και θα κερδισει €100.000!#survivorgr #winner #final»!

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Λιανό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για την Τουρκία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved