Survivor τελικός: Αυτός είναι ο παίκτης που θα μονομαχήσει με τη Δαλάκα για το μεγάλο έπαθλο (video)
Media

Survivor τελικός: Αυτός είναι ο παίκτης που θα μονομαχήσει με τη Δαλάκα για το μεγάλο έπαθλο (video)

Survivor τελικός: Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέλαβε το δύσκολο… καθήκον να ανακοινώσει τους παίκτες εκείνους που δεν κατάφεραν να πάνε στον τελικό, από την Ελληνική ομάδα φυσικά. 

Από την Παρασκευή που έγινε ο Ημιτελικός των Ελλήνων φιναλίστ, ο Νίκος Κοσμάς, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Δήμητρα Βαμβακούση τέθηκαν στη διάθεση του κοινού προκειμένου να αναδειχθεί οι δύο παίκτες που θα κατάφερναν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα η οποία βρέθηκε κατευθείαν στον τελικό μετά από τη νίκη της στην τελευταία δοκιμασία του Survivor, το μεγάλο έπαθλο.

Η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε και οι τρεις παίκτες, με μεγάλη αγωνία, κρέμονταν από τα χείλη του Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος αρχικά ανακοίνωσε τον παίκτη εκείνον που αποχωρεί από το παιχνίδι αφού δεν κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα αλλά και τον παίκτη εκείνο που πηγαίνει στον τελικό και μονομαχεί με την Κατερίνα για το μεγάλο έπαθλο.

Τελικά, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το παιχνίδι πρώτη.

Αμέσως μετά ο Σάκης ανακοίνωσε και τον παίκτη εκείνον που πάει τελικό μαζί με την Κατερίνα. Δείτε το παρακάτω βίντοε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved