Survivor 3: Η πλήρης μετάλλαξη των παικτών πριν και μετά το παιχνίδι! Πώς ήταν και πώς έγιναν (pics)
Media

Survivor 3: Η πλήρης μετάλλαξη των παικτών πριν και μετά το παιχνίδι! Πώς ήταν και πώς έγιναν (pics)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Οι κακουχίες, οι δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας στον Άγιο Δομίνικο και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν, ούτε να πλυθούν, ούτε να κουρευτούν, ούτε καν να σουλουπωθούν, τούς έκανε αγνώριστους. 

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor επέστρεψαν στην Ελλάδα αγνώριστοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, όμως όλοι τους, πεντέμιση μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού δεν είχαν καμία σχέση με το πώς είχαν φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Στον μεγάλο τελικό του Survivor μάλιστα, έπαιξε ένα βιντεάκι κατά το οποίο είναι εμφανείς οι αλλαγές των παικτών τότε και τώρα. Ας τους δούμε έναν έναν!

Νίκος Κοσμάς

Τεράστια η αλλαγή του μέσα στο παιχνίδι...

Σπύρος Γουρδούπης

Μπορεί να μάκρυναν μαλλιά και μούσια, όμως η μπαντάνα στο κεφάλι του Σπύρου, ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος... σταθερή αξία!

Κυριάκος Πελεκάνος

Ο 39χρονος personal trainer και πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου, αν και παντρεμένος και πατέρας ενός γλυκύτατου πιτσιρικά, είχε προσελκύσει στην αρχή του παιχνιδιού το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού μιας και ήταν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής ομάδας.

Αποχωρώντας, όμως, από το παιχνίδι, είχε και αυτός χάσει πολλά κιλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχαν κρυφτεί πίσω από τα γένια και τα μακρυά -πλέον- μαλλιά του.

Δείτε τον παρακάτω...

Τόνι Σταυράτης

Ο άλλοτε μισθοφόρος σε πλοία στη Σομαλία είχε κερδίσει και εκείνος μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης το δικό του φανατικό κοινό. Γοητευτικός και μυστηριώδης, ο 34χρονος άντρας είχε και αυτός τις κατακτήσεις του.

Αν και έφυγε νωρίτερα από κάποιους άλλους συμπαίκτες του, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν και αυτός αγνώριστος για τους δικούς τους ανθρώπους. Για του λόγου το αληθές, δείτε τον στην παρακάτω gallery στο πριν και στο μετά...

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Ο 24χρονος νέος, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης ήταν από τους άντρες της ελληνικής ομάδας που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητος.

Αντιθέτως, κέρδισε και εκείνος τις καρδιές πολλών γυναικών από το τηλεοπτικό κοινό που τον υποστήριζαν σε κάθε του προσπάθεια στο στίβο μάχης και όχι μόνο.

Δείτε τον πώς είχε αλλάξει, όταν έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved