Ασημίνα Ουστάλλι: «Θα ήθελα μια εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση» (photos)
Media

Ασημίνα Ουστάλλι: «Θα ήθελα μια εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση» (photos)

Η Ασημίνα Ουστάλλι μπορεί να ήρθε 6η στο διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά σίγουρα κέρδισε την προσοχή των τηλεθεατών και ετοιμάζεται για μία σπουδαία καριέρα.

Η 24χρονη παίκτρια του «MasterChef», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το κλίμα που υπήρξε μεταξύ των παικτών και για την επιθυμία της να κάνει εκπομπή μαγειρικής αλλά και να ανοίξει δικό της μαγαζί.

-Εντυπωσιαστήκατε από τον κύριο Κοντιζά, Ήταν τόσο καλός;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήμουν στην ομάδα του. Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό για εκείνον. Ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα, γιατί με είχε κόψει από τους εξήντα, και κατάφερα να περάσω και να μπω και στην ομάδα του. Είναι πάρα πολύ καλός, έμαθα πάρα πολλά πράγματα κοντά του. Έχει πολύ αυστηρούς κανόνες για τον τρόπο μαγειρικής και εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα. Μαθαίνεις να πειθαρχείς και να δουλεύεις σωστά».

-Το κλίμα μεταξύ των παικτών πώς ήταν;

«Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και περνούσε νεράκι ο χρόνος μέσα στο σπίτι. Χωρίς αντιπαραθέσεις και μη αναμενόμενους μικροεκνευρισμούς. Διαβάζαμε, μαγειρεύαμε, παίζαμε κρυφτό. Για τόσες ήμερες που κράτησε ο... εγκλεισμός, πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά!».

-Είστε ευχαριστημένη μέχρι εκεί που φτάσατε;

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με την 6η θέση. Ο καθένας θα ήθελε να φτάσει πιο ψηλά σαφώς, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για ό,τι κατάφερα».

-Σχολιάστηκε πολύ η εμφάνισή σας. Σας άρεσε ή σας έφερε σε δύσκολη θέση;

«Καλώς ή κακώς, η τηλεόραση κοιτάει και την εμφάνιση. Η εμφάνιση μου γενικά κέρδισε αρκετά τα βλέμματα, κάτι που δεν το έκανα εσκεμμένα. Θα ήθελα πιο πολύ ο κόσμος να εστιάσει στο μαγειρικό κομμάτι και νομίζω ότι τελικά το κατάφερα».

-Τι επιθυμείτε για το μέλλον;

«Θέλω να ασχοληθώ με το χώρο της εστίασης σίγουρα. Σκέφτομαι κάποια σεμινάρια ακόμα και θα ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Υοutube και φυσικά θα ήθελα μια εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση! Έχω σκοπό να δουλέψω τουλάχιστον 10 χρόνια φουλ, για να μπορέσω μετά να κάνω κάποια πράγματα που θέλω. Θα ήθελα να ανοίξω κάποια στιγμή κάτι δικό μου, όχι κάτι μεγάλο. Κάτι μικρό, αλλά να είναι δικό μου, να ξέρω ότι το έκανα μόνη μου», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved