Λήδα Ματσάγγου: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που απείχε από την τηλεόραση
Media

Λήδα Ματσάγγου: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που απείχε από την τηλεόραση

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για τον ρόλο της στη σειρά «Οργή» του ΑΝΤ1 και εξομολογήθηκε τον λόγο που έκανε αποχή από τη μικρή οθόνη.

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που της δημιουργήθηκαν όταν ξαναγύρισε στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ παράλληλα δήλωσε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το «ναι».

Επανέρχεστε στη μικρή οθόνη έπειτα από αρκετά χρόνια και μέσω Κύπρου, καθώς η σειρά «Οργή» στην οποία συμμετέχετε πρωτοπαί­χτηκε τη φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πώς προέκυψε αυτή η συ­νεργασία;

Αυτό που μέτρησε πάνω απ' όλα στην τελική μου απόφαση ήταν τόσο το σενά­ριο της Αντας Γκουρμπαλή, με την οποία συνεργάστηκα στις σειρές «Αέρινες σι­ωπές» και «Δρόμοι της πόλης», όσο και ο ρόλος μου. Επίσης μέτρησε και το γε­γονός ότι θα είχα δίπλα μου εξαίρετους συναδέλφους αλλά και έναν σκηνοθέτη, τον Σταύρο Ποταμάρη, ο οποίος με κέρ­δισε από την πρώτη στιγμή.

Πώς νιώθετε που επιστρέψατε στην τηλεόραση;

Νιώθω χαρούμενη και δημιουργική, γε­μάτη. Είναι πολύ ωραίο να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς.

Η αποχή σας από τη μικρή οθόνη τα προηγούμενα χρόνια ήταν μια συνειδητή επιλογή;

Απείχα από την τηλεόραση αρκετά χρό­νια, γιατί έγινα μητέρα και ήθελα να αφι­ερώσω χρόνο στο παιδί μου. Η μητρότη­τα θέλει χρόνο και ενέργεια, πρέπει να είσαι κοντά στα παιδιά συνέχεια

Τι άλλαξε και ενδώσατε στην πρόταση για την «Οργή»;

Το παιδί μου πια μεγάλωσε, είναι 10 χρόνων και πλέον μπορώ πιο εύκολα να ασχοληθώ με την υποκριτική, η οποία μου έλειψε.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved