Μουτάφη: «Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά» (photos)
Media

Μουτάφη: «Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά» (photos)

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρωταγωνιστεί στην κοινωνική σειρά «Οργή», που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 30/06 στον ΑΝΤ1.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει βελτιωθεί το επίπεδο των ελληνικών σειρών, αν έχει διεκδικήσει λεφτά που θεωρούσε ότι άξιζε και αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα αναθεωρούσε για κάποιες από τις επιλογές της.

Έχει βελτιωθεί το επίπεδο των ελληνικών σειρών;

«Σε τεράστιο βαθμό. Γίνονται ωραίες δουλειές και τόσες όσες πρέπει. Ούτε αυτή η υπερβολή που δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε αλλά και έχει δουλειά ο κόσμος. Οι παραγωγές έχουν αρχίσει να γίνονται όπως ήταν παλαιότερα, με πολύ καλές συνθήκες στο γύρισμα κ.ο.κ».

Μόνο οι αμοιβές των ηθοποιών και των τεχνικών δεν έχουν βελτιωθεί;

«Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι τα λεφτά που παίρναμε πριν από την κρίση. Βέβαια, σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει ισορροπία. Δηλαδή, περάσαμε τη φάση που δίνονταν τρελά λεφτά στην τηλεόραση, και μετά πέσαμε στα λίγα, ενώ πολλές φορές υπήρχε και «εκμετάλλευση». Ειδικά στους νεότερους ηθοποιούς. Τώρα υπάρχει μια κατάσταση κάπου στη μέση και λίγο ανώμαλη. Σιγά σιγά θα φτιάξει...».

Εσύ διεκδίκησες τα λεφτά που θεωρούσες ότι άξιζες;

«Ναι, έχω πάρει λεφτά, αλλά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ζητούσα καλά λεφτά -και ευχαριστώ πάρα πολύ τους παραγωγούς, γιατί δεν είχα ποτέ θέματα - αλλά μέχρις εκεί. Ποτέ δεν υποτιμώ τον εαυτό μου, τον σέβομαι, και πάντα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά, γιατί έτσι στερούνται οι νεότεροι. Αυτό δεν μου αρέσει και πάντα ίο έχω στο μυαλό μου».

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω, θα αναθεωρούσες για κάποιες από τις επιλογές σου;

«Την τηλεόραση τη βρίζουμε και την κατηγορούμε πολύ εύκολα. Έχω υπάρξει και εγώ μέσα σε αυτούς, όμως έχω υπάρξει και σε αυτούς που έχουν ζήσει από αυτήν. Εμένα μου αρέσει να κάνω τηλεόραση και σειρές. Το θέμα είναι, όταν κάνεις καλά τη δουλειά σου, δεν τη σνομπάρεις, τότε δικαιώνεσαι. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Όλα τα έχω κάνει με αγάπη, πίστη και σεβασμό στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που θα βάλουν το κανάλι να με δουν. Η τηλεόραση, θέλεις δεν θέλεις, είναι στα σπίτια των ανθρώπων όλη μέρα».

Είσαι από έχεις ανθρώπους που θα πεις αυτό που σκέφτεσαι. Το έχεις «πληρώσει» ή το εκτιμούν;

«Το εκτιμούν περισσότερο, θα σου πω, όμως, ποια είναι η διαφορά: έχει να κάνει με τον αξιακό σου κώδικα. Ο τρόπος με τον οποίο λες κάτι. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον άλλο. Μπορώ να πω τη γνώμη μου για κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά θα την πω όταν μου ζητηθεί, όταν έχει ο άλλος την ανάγκη να την ακούσει και με τρόπο που δεν θα τον προσβάλλει. Προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνεις. Ειδικά σε αυτή τη δουλειά βάζουμε την ψυχούλα μας, εκτιθέμεθα και οι ίδιοι είμαστε το «εμπόρευμα», λέει στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved