Παπαχαραλάμπους: «Η “Επιστροφή” ως εργασία ήταν πάρα πολύ σκληρή και ψυχοφθόρα» (photos)
Media

Παπαχαραλάμπους: «Η “Επιστροφή” ως εργασία ήταν πάρα πολύ σκληρή και ψυχοφθόρα» (photos)

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή», έφτασε στο τέλος της και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για το συγκεκριμένο ταξίδι.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο αν την ικανοποίησαν όσα επιφύλασσε το φινάλε για την ηρωίδα της και πως εισέπραξε την επιτυχία της σειράς.

Πώς ήταν το ταξίδι της «Επιστροφής»;

«Ήταν ένα ιδιαίτερο ταξίδι, με πολλές διαφορετικές στιγμές. Άλλες πολύ καλές, άλλες δύσκολες. Αλλά τώρα που για εμάς έχει τελειώσει, αυτό που μένει είναι κάτι πολύ ωραίο».

Λόγω θεματολογίας ήταν ψυχοφθόρο;

«Κατά κάποιο τρόπο και σε ορισμένες στιγμές ναι. Από εκεί και πέρα, παίρνεις κι εσύ την απόσταση σου από τα πράγματα».

Στο φινάλε, για μία ακόμα φορά η ζωή της Έλενας βρέθηκε σε κίνδυνο.

«Ναι. Μονίμως είναι, αλλά δεν παθαίνει και τίποτα όπως έχετε δει»

Σας ικανοποίησαν όσα επιφύλασσε το φινάλε για την ηρωίδα σας;

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Κατά κάποιο τρόπο, ναι».

Πώς εισπράξατε την επιτυχία της σειράς;

«Όταν είσαι μέσα σε κάτι που τρέχει και έχει τόσο έντονους ρυθμούς όπως ήταν η «Επιστροφή», η οποία από την πλευρά της εργασίας ήταν πάρα πολύ σκληρή και πολλές φορές και πολύ ψυχοφθόρα, δεν προλαβαίνεις να το εισπράξεις ακριβώς. Περισσότερο το νιώθουμε τώρα που τελείωσε για εμάς. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι η «Επιστροφή» μαζί με κάποιες άλλες σειρές έδωσαν ένα σπρώξιμο στα πράγματα, ώστε να ξαναρχίσει να κυλάει το δυσκίνητο γρανάζι της τηλεόρασης. Για αυτό και βλέπουμε ότι του χρόνου ξεκινάνε παραπάνω σειρές, λίγο πιο μεγαλεπήβολα σχέδια. Αυτό νομίζω ότι το οφείλουμε στις φετινές σειρές που πήγαν καλά και είδαν ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη μυθοπλασία».

Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν;

«Του χρόνου θα κάνω κυρίως θέατρο το οποίο μου έχει λείψει πάρα πολύ. Θα συμμετέχω στην παράσταση «Το δείπνο» με τον Στέλιο Μάινα και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Δεν θα κάνω στην αρχή της σεζόν κάτι τηλεοπτικό. Τώρα, αν προκύψει κάτι αργότερα, θα δούμε», λέει στο 7 Μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved