Λήδα Ματσάγγου: «Είμαι ενοχική»
Media

Λήδα Ματσάγγου: «Είμαι ενοχική»

Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην τηλεόραση, και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Οργή» του ΑΝΤ1.

Ακόμη, μας σύστησε την ηρωίδα που υποδύεται και αναφέρεται στο χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς της, κοινό με τον ρόλο της.

Στη σειρά υποδύεστε τη Μαντώ. Τι σας κέντρισε περισσότερο σε αυτόν τον ρόλο;

Η Μαντώ από μόνη της είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας που μπορείς να συναντήσεις. Πέραν της αδελφής της (που υποδύεται η Ελισάβετ Μουτά­φη), δεν έχει κάποιον άλλον άνθρωπο που να μπορεί να εμπιστευθεί. Καταλα­βαίνει ότι ο άνδρας της έχει εξωσυζυγι­κή ζωή, αλλά παρά τις προσπάθειες της δεν μπορεί να το αποδείξει μεγαλώνο­ντας την ανασφάλεια της, η οποία τελι­κά την οδήγησε στον αλκοολισμό.

Αυ­τό είχε ως συνέπεια να μην μπορέσει να μεγαλώσει την κόρη της όπως ήθε­λε. Η σειρά ξεκινάει με την κόρη της να επιστρέφει στο σπίτι τους μετά το τέ­λος των σπουδών της. Στόχος της Μαντώς είναι να κάνει ένα καινούργιο ξε­κίνημα με την κόρη της και να δημιουργήσει αυτήν τη φορά πιο στέρεες βά­σεις για μια πιο δυνατή και ωραία σχέση, θέλει να την ξανακερδίσει, γιατί η κόρη της δεν είναι καθόλου θετι­κή απέναντι της επειδή θε­ωρεί πως δεν τη μεγάλω­σε όπως θα έπρεπε και την κατηγορεί γι' αυτό.

Η ίδια η Μαντώ θέλει να της αποδεί­ξει ότι όλα ανήκουν στο πα­ρελθόν και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την αγάπη της, δείχνοντας τη με­ταμέλειά της και ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσει.

Τι είδους άνθρωπος εί­ναι η ηρωίδα που υποδύε­στε.

Είναι πολύ ευάλωτη η Μαντώ, πο­λύ μοναχικός άνθρωπος, ανασφαλής, ενοχική,

Έχετε κοινά στοιχεία;

Ίσως και εγώ είμαι μερικές φορές ενο­χική.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκο­λία που αντιμετωπίσατε;

Το να πηγαίνω στην Κύπρο κάθε εβδομάδα για τα γυρίσματα δεν ήταν για μένα εύκολο πράγμα στην αρχή. Γιατί, εντάξει, μεγάλωσα κιόλας. Από την άλλη, βέβαια, ήταν κάτι πολύ δια­φορετικό στη ζωή μου.

Η συνεργασία σας με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σει­ράς πώς ήταν; Έχετε να θυμηθείτε κάποιο περιστατικό που να προξέ­νησε γέλιο;

Άψογη θα έλεγα. Είχαμε διάφορα σκη­νικά που γελούσαμε. Στο τελευταίο γύ­ρισμα, μάλιστα, θυμάμαι πως μας έπια­σαν τα γέλια με την Ελισάβετ Μουτάφη, κα­θώς βάσει σεναρίου έπρε­πε μία από τις δύο να πει διάφορους ιατρι­κούς όρους δύσκολους και η Ελισσάβετ μπερδευόταν συνέ­χεια.

Από την άλλη και εγώ είχα ένα άγχος, γιατί έπρεπε να τελειώσω το γύρισμα εγκαίρως για να προλάβω το αεροπλάνο, οπότε αναγκάστηκα και είπα εγώ τα λόγια της Ελισάβετ για να φύγω γρήγορα και να προ­λάβω την πτήση.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved