Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στη σειρά θεωρώ ότι έκανα νέους φίλους» (photos)
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στη σειρά θεωρώ ότι έκανα νέους φίλους» (photos)

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ποιο γύρισμα από την «Επιστροφή» θα της μείνει εντονότερα.

Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το αν είναι εφικτό να αναπτυχθεί φιλία στο χώρο της υποκριτικής και αν η επιτυχία έχει να κάνει με τις επιλογές του ηθοποιού.

Είναι εφικτό να αναπτυχθεί φιλία σε αυτόν το χώρο;

«Φυσικά. Αν είσαι μέσα σου κεντραρισμένος. Ειδικά από μια ηλικία και μετά, που ξέρεις στη ζωή σου τι θες, ποιος είσαι, τι σε ενδιαφέρει και τι όχι νομίζω ότι γίνεται. Στη σειρά θεωρώ ότι έκανα νέους φίλους».

Η σειρά σύστησε στο ελληνικό κοινό και μια φουρνιά νέων ηθοποιών.

«Αρκετά νέα πρόσωπα και μου έκανε τρομερή εντύπωση η ποιότητα των παιδιών αυτών, η δυναμική και η ικανότητα τους. Γιατί το να μπορείς να μπεις σε-ένα τέτοιο καράβι, όπως είναι το καθημερινό σίριαλ, με πολύ απαιτητικούς ρυθμούς και να αντεπεξέρχεσαι σε αυτό χωρίς να διαθέτεις εμπειρία, δεν είναι απλό».

Ποιο γύρισμα θα σας μείνει εντονότερα;

«Νομίζω τα αρχικά γυρίσματα στην παραλία, όταν χάθηκε το παιδί. Ήταν το πιο έντονο».

Η επιτυχία έχει να κάνει με τις επιλογές του ηθοποιού;

«Νομίζω ότι είναι πολλοί παράγοντες, δεν είναι ένας. Ίσως και να είναι πράγματα που δεν άπτονται της δικής μας ειδικότητας. Σε μια δουλειά, γιατί δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι δουλειές που ξεχωρίζουν, δεν ξέρεις ποτέ ακριβώς τι είναι αυτό που περνάει προς τα έξω. Μπορεί πραγματικά-να είναι η πολλή εργασία και η πίστη σε αυτό που κάνεις. Μπορεί να είναι ότι ξαφνικά ακουμπάει μια ευαίσθητη χορδή του κοινού όπου δεν το περίμενες. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι το κοινό σε βάθος χρόνου κατά κάποιο τρόπο «ανταμείβει τη συνέπεια του χαρακτήρα». Όχι όμως ότι το κοινό δεν είναι και σκληρό. Όσο σε αγαπάει πολύ εύκολα σου γυρνάει και την πλάτη. Είναι μια σχέση που θέλει δουλειά, δεν είναι αυτονόητη».

Τα σχέδια σας για το καλοκαίρι;

«Μας πετυχαίνετε στις τελικές πρόβες για το «Δείπνο με φίλους», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, Φεύγουμε για Κύπρο 2/7 έχουμε πρεμιέρα και ξεκινάμε περιοδεία στην Κύπρο. Κάπου στα μέσα Ιουλίου τελειώνει και μετά ευελπιστούμε να κάνουμε κι εμείς διακοπές», λέει στο 7 Μερες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved