«Η επιστροφή»: Αντώνης Καρυστινός: «Δόθηκε ένα ωραίο κλείσιμο στον ρόλο του Ορέστη» (photos)
Media

«Η επιστροφή»: Αντώνης Καρυστινός: «Δόθηκε ένα ωραίο κλείσιμο στον ρόλο του Ορέστη» (photos)

Ο Αντώνης Καρυστινός τη φετινή τηλεοπτική χρονιά πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 η «Επιστροφή».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε αν είναι ευχαριστημένος από τα όσα επιφύλασσε το φινάλε για τον ήρωα του, για τα χαρακτηριστικά που έκαναν καλή τη συνεργασία του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Αλέξανδρο Σταύρου, ενώ μίλησε και για το γύρισμα που θα του μείνει.

Η «Επιστροφή» έφτασε στο τέλος της. Τι αίσθηση σας αφήνει;

«Ικανοποίησης και το αίσθημα του κύκλου που κλείνει. Την αποχαιρετώ με πολύ ωραία αισθήματα και με ένα αίσθημα... ανακούφισης, γιατί χρειαζόμαστε και λίγη ξεκούραση».

Είστε ευχαριστημένος από τα όσα επιφύλασσε το φινάλε για τον ήρωα σας;

«Ναι, νομίζω ότι τουλάχιστον σεναριακά και δραματουργικά του δόθηκε ένα ωραίο κλείσιμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Έχοντας κάνει όλες αυτές τις πράξεις μέσα στη σεζόν, είχε φτάσει σε τέτοιες περιοχές που ήταν πολύ λεπτό πώς θα έκλεινε η σειρά και ο ρόλος του».

Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν καλή τη συνεργασία σας με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Αλέξανδρο Σταύρου;

«Είμαι πολύ τυχερός που δούλεψα με αυτούς τους ηθοποιούς. Έχουν εμπειρία και διαθέτουν ταλέντο, γενναιοδωρία, κατανόηση, κέφι, όρεξη για δουλειά, χιούμορ. Έχουν όλα τα καλά του Θεού. Τους εύχομαι να είναι καλά, να είναι τυχεροί, υγιείς, να κάνουν καλές δουλειές και να τους συναντήσω ξανά».

Ποιο γύρισμα θα σας μείνει;

«Είναι κάποιες σκηνές που είχα κυρίως με την Άννα-Μαρία στον πρώτο κύκλο όπου συνέβαιναν όλες αυτές οι έντονες καταστάσεις, αυτές οι έντονες στιγμές στη σχέση δύο ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί. Νομίζουν ότι ξέρει ο ένας τον άλλον αλλά τελικά δεν...»

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν πού θα σας βρει;

«Θα είμαι σε μια νέα σειρά του ΑLΡΗΑ με τη Μαρίνα Καλογήρου», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved