Χρήστος Κούτρας: «Η αναγνωρισιμότητα δεν με άλλαξε. Δεν είμαι και η Μενεγάκη…» (Photos)
Media

Χρήστος Κούτρας: «Η αναγνωρισιμότητα δεν με άλλαξε. Δεν είμαι και η Μενεγάκη…» (Photos)

Η φετινή χρονιά για τον Χρήστο Κούτρα και για τον συμπαρουσιαστή και φίλο του Γιάννη Ντσούνο ήταν από τις καλύτερες σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δυο τους χρησιμοποιούν το χιούμορ στην εκπομπή και μιλούν χαλαρά μεταξύ τους και στους καλεσμένους τους.

Η οικειότητα είναι πιο θελκτική για τον τηλεθεατή;
«Έχω την εντύπωση πως ο τηλεθεατής έχει βρει σε εμένα και στον Γιάννη δύο τύπους που είναι σαν αυτόν. Έχει βρει δύο ανθρώπους που, πρώτον, δεν ντύνονται με ακριβά ρούχα και με λούσα. Δεύτερον, έχουν τις κοιλίτσες τους που μπορεί να έχει και ο άλλος που κάθεται στο σπίτι. Τρίτον, μιλούν σαν κανονικοί άνθρωποι, όχι με ξύλινη γλώσσα που απωθεί. Κάποιοι λένε ότι είναι λάθος όλη αυτή η οικειότητα, γιατί δεν δημιουργεί καμία απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον τηλεθεατή - έτσι τουλάχιστον μου είχε πει ένας περισπούδαστος άνθρωπος. Αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό»

Νιώθει σίγουρος στη δημοσιογραφία;
«Νιώθω ασφαλής στο επάγγελμα, γιατί έχω ξεκινήσει από το μηδέν. Όταν ξεκίνησα, έφερνα καφέ στον συγχωρεμένο τον Θοδωρή Μιχόχουλο, που ήταν αρχισυντάκτης στον ΑΝΤ1, έκανα όλα τα είδη του ρεπορτάζ - ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτικό. Κατέληξα στο πολιτικό, κάτι είδαν σε εμάς στον ΣΚΑΪ και μας έκαναν την πρόταση να κάνουμε την εκπομπή. Δεν έχω προκύψει από παρθενογένεση, δεν ήρθα ξαφνικά, δεν με σύστησε κάποιος ξεκίνησα να δουλεύω χωρίς να έχω τίποτα. Αλλά δεν θέλω να ολοκληρώσω τη ζωή μου ως δημοσιογράφος. Έχω άλλα σχέδια, δεν με φαντάζομαι 70 χρόνων να κάνω τον δημοσιογράφο»

Γιατί;
«Γιατί δεν θεωρώ ότι θα έχω να προσφέρω τίποτα και προφανώς θα θέλω να ξεκουραστώ. Κάθε πρωί ξυπνάω στις 04:30. Οι άνθρωποι είναι για να κάνουν περισσότερα πράγματα στη ζωή τους. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει να καθίσω άλλα 20 χρόνια στη δημοσιογραφία, θα μου ήταν δύσκολο»


Η αναγνωρισιμότητα άλλαξε τη ζωή σου;
«Οχι, καθόλου. Δεν είμαι και η Μενεγάκη», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved