Τατιάνα Στεφανίδου: Το κρίσιμο ραντεβού με τον ΣΚΑΪ (Photos)
Media

Τατιάνα Στεφανίδου: Το κρίσιμο ραντεβού με τον ΣΚΑΪ (Photos)

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ένα από τα βαριά χαρτιά της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι σε έναν μήνα ελεύθερη να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της πολυετούς καριέρας της.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ είναι σε ισχύ μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, ενώ η εκπομπή της «Μαζί Σου» θα συνεχίσει να προβάλλεται καθημερινά μέχρι και τις 12 Ιουλίου, όταν και θα ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι.


Ήδη η παρουσιάστρια έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου, ως όφειλε, για να δουν αν μπορούν-και κάτω από ποιες συνθήκες και προϋποθέσεις- να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.


«Δεν κατέληξε κάπου η κουβέντα αυτή» αναφέρει στέλεχος του ΣΚΑΪ στο ΡΕΟΡΙΕ, επισημαίνοντας ότι «Πρόθεση μας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μας και του χρόνου».

Την ίδια ώρα, κάποια ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει κάνει ένα πρώτο διερευνητικό ραντεβού με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, σύμφωνα με το People, η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από στέλεχος του καναλιού.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να ρίξουν ένα καινούριο χαρτί στην ώρα που προβάλλεται φέτος η εκπομπή της Τατιάνας, αυτό του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτό σημαίνει πως, αν η παρουσιάστρια παραμείνει τελικά στις τάξεις του ΣΚΑΪ, η εκπομπή της θα πάψει να προβάλλεται το μεσημέρι και θα μετακινηθεί σε μια γνώριμη για εκείνη ζώνη, την απογευματινή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved