Media

Survivor: Μάθαμε το αστρονομικό ποσό που πήρε η Δαλάκα και μας... έπεσαν τα σαγόνια! (photos)

Αν νομίσατε ότι η Κατερίνα Δαλάκα πήρε -μόνο- τα 100.000 ευρώ μετά τη νίκη της στο Survivor 3 και έφυγε... πλανάσθε πλάνην οικτράν!

Γιατί η γνωστή πρωταθλήτρια και... βετεράνος του ριάλιτι περιπέτειας από πέρυσι, πήρε πολύ περισσότερα χρήματα από το έπαθλο που δινόταν στον νικητή του!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Κατερίνα, όπως θα θυμάστε, πέρυσι, κατά το Survivor 2 κατάφερε να φτάσει στον τελικό μαζί με τον Ηλία Γκότση ο οποίος όμως ήταν αυτός που ανακηρύχθηκε νικητής και κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο.

Τα φετινά, μη αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού, ανάγκασαν τους ανθρώπους του να σκεφτούν τρόπους για να ανεβάσουν λίγο τα νούμερα.

Για να επανέλθει λοιπόν μία αγαπητή παίκτρια από το προηγούμενο survivor έπρεπε να ρίξουν στα πόδια της... χρυσάφι, ή τέλος πάντων ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να πει το μεγάλο "ναι".

Και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη τους επιλογή. Δείτε στην παρακάτω gallery πόσα χρήματα συνολικά πήρε η σκληροτράχηλη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved