Εθνικές εκλογές 2019: Εκλογικός μαραθώνιος στον Alpha
Media

Εθνικές εκλογές 2019: Εκλογικός μαραθώνιος στον Alpha

Εθνικές εκλογές 2019: O Alpha, με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του που τον έφερε στην κορυφή της ενημέρωσης, θα είναι κοντά στους πολίτες για να καταγράψει αξιόπιστα, άμεσα και με ψυχραιμία τη σημαντική εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

 

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, οι πολιτικοί συντάκτες, οι ρεπόρτερ και οι ανταποκριτές του Alpha θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις από την εκλογική μάχη.

Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία των κομμάτων, τους υποψηφίους και τις σημαντικές για το αποτέλεσμα περιοχές της Ελλάδας, αποκλειστικά ρεπορτάζ, έγκυρες πολιτικές αναλύσεις, πρωτοποριακή τεχνολογία και γραφική απεικόνιση αποτελεσμάτων, με στόχο την αντικειμενική και σφαιρική πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Η αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 08:00 με την Ράνια Τζίμα και τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα της εκλογικής διαδικασίας, δίνοντας παράλληλα χρηστικές πληροφορίες.

Στις 10:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης, για να καταγράψει τον παλμό των εκλογών, με τον δικό του εναλλακτικό τρόπο.

Στις 13:00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα εστιάσει στην πολιτική επικαιρότητα της ημέρας, στις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και υποψηφίων, αλλά θα ενημερώσει και για τα σημαντικότερα γεγονότα της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 13:50, ακολουθεί η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», με τη Ναταλία Γερμανού, που με ειδικές συνδέσεις θα μεταφέρει την εικόνα της ημέρας, μέσα από το δικό της πρίσμα.

Ο Αντώνης Σρόιτερ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δίνοντας όλες τις πληροφορίες για το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό. Ο Alpha, απευθείας από τα επιτελεία των μονομάχων, θα μεταφέρει εκτιμήσεις και στοιχεία της καταμέτρησης.


Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
Σε ζωντανή σύνδεση, ο Νίκος Μάνεσης θα καταγράφει τον παλμό της βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια του εκλογικού μαραθωνίου, ο Αντώνης Σρόιτερ και οι δημοσιογράφοι του Alpha θα παρουσιάζουν έγκαιρα τα αποτελέσματα της κάλπης, τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Επίσης, μέσα από συνεχείς συνδέσεις με τα κέντρα αποφάσεων, θα φέρουν στο προσκήνιο τις επόμενες κινήσεις των κομμάτων.

Στο στούντιο του Alpha, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα, το μήνυμα των ψηφοφόρων και τα πολιτικά δεδομένα της επόμενης μέρας.

Στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, δυναμική παρουσία θα έχουν και τα ψηφιακά Μέσα του Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved