«Το πρωινό»: Μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου τι; Οι αλλαγές για τη νέα σεζόν (photos)
Media

«Το πρωινό»: Μετά την αποχώρηση της Τρυφίδου τι; Οι αλλαγές για τη νέα σεζόν (photos)

«Το πρωινό» έριξε αυλαία και η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θα ξεκινήσει άμεσα τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφού πρώτα πρέπει να βρει τους νέους συνεργάτες της εκπομπής της.

Μετά από αρκετά χρόνια, η Ελεάννα Τρυφίδου, αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από την αρχισυνταξία και όπως σας είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν θ’ αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά θα κρατήσει το ίδιο πάνελ, αλλά στην αρχισυνταξία θα υπάρχει ένα νέο πρόσωπο. Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει βρεθεί, καθώς τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κανάλι αναζητούν εκείνον που θ΄ αναλάβει το στήσιμο και την οργάνωση της εκπομπής.

Η Ελεάννα Τρυφίδου μπορεί ν' αποφάσισε ν' αποχωρήσει, αλλά οι σχέσεις της με την παρουσιάστρια είναι πολύ καλές, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή του Alter και συνεργάζονται από την χρονιά που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πήγαν στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved