Νίκος Μουτσινάς: Οι φήμες για μεταγραφή στον ΣΚΑΪ πυκνώνουν– Τα νέα δεδομένα (video)
Media

Νίκος Μουτσινάς: Οι φήμες για μεταγραφή στον ΣΚΑΪ πυκνώνουν– Τα νέα δεδομένα (video)

Στη Φωλιά των Κου Κου: Ο Νίκος Μουτσινάς διένυσε μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν στο Open tv, ωστόσο τα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στον ΣΚΑΙ εντείνονται.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον τηλεοπτικό σταθμό που φιλοξενούσε τον ίδιο και την εκπομπή «Για την παρέα» δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Ο ΣΚΑΙ φαίνεται να θέλει να εντάξει το Νίκο Μουτσινά στο πρόγραμμά του, με τον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής του star channel να κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του Μουτσινά με το κανάλι του Φαλήρου.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχουν γίνει δύο ραντεβού με το Open tv, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστήριξε με βεβαιότητα ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη «κλείσει» στον ΣΚΑΪ.

Στο παρακάτω απόσπασμα όσα αναφέρθηκαν «Στη Φωλιά των Κου Κου».

O Νίκος Μουτσινάς έκανε βέβαια μια ανάρτηση στο instagram όπου με τον τρόπο του έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα λέγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved