Ματίνα Νικολάου: Αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή της στην εκπομπή αλλά και το μέλλον της (photos)
Media

Ματίνα Νικολάου: Αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή της στην εκπομπή αλλά και το μέλλον της (photos)

Η Ματίνα Νικολάου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως «Βάνια» μέσα από την εκπομπή «Για την παρέα». 

Η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά μίλησε για τον ρόλο της, κατά πόσο την δυσκόλεψε και αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο που την δυσκόλεψε περισσότερο.

Μάλιστα, η Ματίνα Νικολάου, αναφέρθηκε και στο μέλλον της εκπομπής.

Σε φόβισε όταν σου είπε ότι σκέφτεται να μεταφέρει τη Βάνια, από την παράσταση «Κοκομπλόκο» στο γυαλί;

«Στην αρχή φοβήθηκα λίγο, γιατί έχω μάθει να έχω συγκεκριμένα πράγματα και να τα έχω στημένα στο μυαλό μου: τα λόγια μου, τις κινήσεις μου, τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι που με έβγαζε από τα όρια μου. Ωστόσο, χαίρομαι πολύ γιατί κατάφερα μέσα από έναν ρόλο να μη χρειάζεται να ξέρω τι θα κάνω, και απλά να το κάνω. Πραγματικά, δεν ξέρω κάθε μέρα τι μου ξημερώνει»

Ποια είναι η πιο αστεία ή πιο δύσκολη στιγμή που έχεις ζήσει στην εκπομπή;

«Είναι ωραίες οι εκπομπές που έχουμε κάνει. Η τούμπα που έφαγα, που ήταν κανονικότατη, ήταν μία περίεργη στιγμή αλλά δεν αισθάνθηκα άσχημα. Έχω στον νου μου συνέχεια τον ρόλο, οπότε αυτό με βοηθάει να λειτουργήσω σαν ρόλος σε μια ζωντανή εκπομπή. Κάθε εκπομπή είναι σαν μια θεατρική παράσταση»

Πώς πείθετε πρόσωπα που δεν έχουμε συνηθίσει να βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής;

«Ο Νίκος έχει μία ιδιαιτερότητα, που είναι πολύ θετικό στοιχείο στις συνεντεύξεις του: ξέρει κάθε φορά ποιον άνθρωπο έχει απέναντι του και οι συνεντεύξεις του δεν είναι πιεστικές. Είναι πολύ ανθρώπινες και ωραίες. ΓΓ αυτόν τον λόγο, νομίζω, ότι οι καλεσμένοι μας δεν διστάζουν να έρθουν. Έτσι, έχω γνωρίσει κι εγώ πάρα πολύ κόσμο, που δεν γνώριζα προσωπικά, και χαίρομαι»

Η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστης Μαραγκουδάκη επηρεάζουν το μέλλον της εκπομπής;

«Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Η συγκεκριμένη εκπομπή πήγε καλά. Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι του σταθμού θα αποφασίσουν για αυτό. Εγώ αυτό που έχω κληθεί να κάνω θα συνεχίσω να το κάνω το ίδιο καλά» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved