Μουρατίδης: «Είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η «φριτέζα» είναι μια ωραία συνάντηση» (Photos)
Media

Μουρατίδης: «Είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η «φριτέζα» είναι μια ωραία συνάντηση» (Photos)

Φέτος τον απολαύσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα».

Μια σειρά απίθανη με τρομερό γέλιο και απίθανες σκηνές.

Ο Φάνης Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά, στους συνεργάτες του αλλά και αν έχει βγάλει χρήματα από την τηλεόραση.


Και φέτος βρίσκεσαι σε μια ωραία τηλεοπτική συγκυρία, το «Πέτα τη φριτέζα» στον ΑΝΤ1…
«Όντως, η «φριτέζα» είναι μια ωραία συνάντηση. Είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι σε όλη την περίοδο της κρίσης ήταν δύσκολο να κάνεις τέτοιες καλές παραγωγές. Τώρα τα πράγματα παίρνουν έναν δρόμο ξανά και ήρθε η πρόταση που με χαροποίησε. Το ξεκίνησε o σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφωνιός που, εκτός από καλός σκηνοθέτης, είναι και ένας αγαπημένος φίλος. Μαθαίνοντας αργότερα πως θα είναι και ο Γιάννης Μπέζος, που εκτιμώ αφάνταστα, ενθουσιάστηκα. Ο ρόλος μου είναι λίγο ξινούλης, δεν είναι ακριβώς η χαρά της ζωής, αλλά το κίνητρο ήταν να κάνω κάτι διαφορετικό»

Έχεις βγάλει χρήματα από την τηλεόραση;
«Όχι, γιατί έχω κάνει λίγη τηλεόραση. Για να βγάλει κάποιος χρήματα, πρέπει να κάνει τηλεόραση αρκετά χρόνια, και συνεχόμενα. Δεν είχα αυτή την τύχη. Θέλω να πληρώνομαι από τη δουλειά μου, αλλά δεν έχω προτεραιότητα τα χρήματα. Προέχουν η δουλειά και οι άνθρωποι. Γιατί ξέρω ότι το υγιές και χαρούμενο περιβάλλον στη δουλειά, θα μου γλιτώσει τον ψυχίατρο. Η ζωή είναι μικρή για να περνάμε άσχημα! Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουμε χαβαλέ ή δεν έχουμε υψηλά στάνταρντ ή πως δεν θέλουμε να κερδίσουμε τη συνέπεια στη σχέση μας με τον κόσμο», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved