Τι συμβαίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον ΣΚΑΙ; Μένει ή φεύγει; Αυτή είναι η αλήθεια (exclusive)
Media

Τι συμβαίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον ΣΚΑΙ; Μένει ή φεύγει; Αυτή είναι η αλήθεια (exclusive)

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες για «διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali κι ενώ αρχικά ακουγόταν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης που παρουσίαζε ο Σάκης Τανιμανίδης έχει τελειώσει και το μέλλον του Βορειοελλαδίτη παρουσιαστή είναι άγνωστο μέχρι στιγμής.
Γιατί;
Γιατί πολύ απλά ο Τούρκος παραγωγός παίρνει «διαζύγιο» από το κανάλι του Φαλήρου και σύμφωνα με τις πληροφορίες πάει σε άλλο κανάλι, επηρεάζοντας έτσι και εκείνον.

Τι σχέση έχει ο Σάκης με αυτό;

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, δεν είχε ποτέ συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου, αφού ανήκε στην τούρκικη εταιρεία παραγωγής.

Και μπορεί να είδαμε τον παρουσιαστή, επί τρία συναπτά έτη στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor αλλά και στο talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όμως, ούτε το κανάλι, ούτε και ο παρουσιαστής έχουν κάτι που να τους δεσμεύει στη μεταξύ τους σχέση.
Έτσι λοιπόν, ο Σάκης, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΙ και γιατί όχι να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον Τούρκο παραγωγό, με τον οποίο, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, διατηρεί άψογη σχέση, η οποία δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά τους, αφού έχει περάσει σε πιο φιλικό επίπεδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved