Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της και η υπόσχεσή της για τη νέα σεζόν (photos)
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της και η υπόσχεσή της για τη νέα σεζόν (photos)

Η Ελεονώρα Μελέτη τη φετινή χρονιά παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το βραδινό talk show «Μετά τα Μεσάνυχτα», το οποίο έριξε αυλαία στις 2/7/2019.

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή της πλήθος κόσμου και χάρισε όμορφες συνεντεύξεις στους τηλεθεατές, οι οποίοι της έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, αν κρίνουμε από την απόδοση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη

Έτσι λοιπόν εκείνη αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της για το αποτέλεσμα αλλά και τους τηλεθεατές, οι οποίοι της έδειξαν την προτίμησή τους και τη στήριξαν στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Τη φωτογραφία της τη συνόδευσε και με ένα όμορφο κείμενο, ενώ παράλληλα έδωσε και μια υπόσχεση για την τηλεοπτική χρονιά που έρχεται.

Όσα έγραψε:

«Σας παρουσιάζω τη ψυχή του «μετά τα μεσάνυχτα». Είναι οι άνθρωποι που εμπρός κ πίσω από τις κάμερες έδιναν για μια σεζόν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξενυχτάμε μαζί κάθε Τρίτη κ Τετάρτη.

Είναι η ομάδα που έβγαζε στους δεκτές σας το τελικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι, που ο καθένας από το πόστο του έκανε αυτό που ξέρει κ αγαπά για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε σκέψεις, κουβέντες κ συναισθήματα.

Σας ευχαριστούμε όλοι μαζί, μέσα από την καρδιά μας για το ότι φέρατε τα «μεσάνυχτα» πρώτα στους πίνακες τηλεθέασης στη late night ζώνη, στο πλαίσιο ενός αξιοσέβαστου ανταγωνισμού.

Σας ευχαριστώ προσωπικά που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, με τα σχόλια σας, με την ενέργεια σας ... σας ευχαριστώ.

Ευχαριστώ τους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής που άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή μας λέγοντας την ιστορία τους κ δίνοντας ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς μας, το κοντρόλ μας, τους ανθρώπους του πλατώ, τους μοντέρ μας, την παραγωγή μας (Κεβόρκ, Νάσο, Δημήτρη) τον @thanosvogiatzis κ την @ioannasalamoura (το παρεάκι του καμαρινιού) τη δημοσιογραφική ομάδα μας που δούλεψε σκληρά, πολύ σκληρά κ δεν έχω λόγια γι’ αυτήν (Νίκο Σερεμετάκη, Λινά Κεκεση, Στέλιο Χαιμαντα, Νίκο ,Μπιρμπάκο, Λίτσα Παπαδόπουλου) τη σκηνοθέταρα μου, Νατάσσα Ιωάννου (@natioannou) αλλά κ το μαύρο σκυλί του πολέμου, το λυσασσμένο μπουλντόγκ, την υπέρ τρελή κ πάντα κοκέτα αρχισυντάκτρια μου Πολίνα Τόλη με τα πιο τηλεοπτικά αντανακλαστικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alphatv που πέρσυ τέτοια εποχή πίστεψε πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα πολλά μπορούν να ειπωθούν. ( Λυδια, Κώστα, Μαρουσώ , Μαρία θα απαλλαγείτε από εμαά για λίγες εβδομάδες!)

Να έχετε ένα υπέροχο, θετικό, αισιόδοξο καλοκαίρι, κ εμείς θα τα πούμε τον Οκτώβριο, λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» ... ελπίζω Θεέ μου να μην ξέχασα κάποιον. Το ζω λίγο οσκαρικά μπορείς να πεις, αλλά παρέλειψα τον θεό, τη μαμά, τα μπαμπά, τον άντρα μου, το παιδί, τα γατιά κλπ κλπ κλπ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved