Δαλάκα για Ατακάν: «Δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα...» (video+photos)
Media

Δαλάκα για Ατακάν: «Δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα...» (video+photos)

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η φετινή νικήτρια του Survivor και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» όπου μίλησε για το φετινό reality show το οποίο και κατέκτησε. 

Η Κατερίνα κατάφερε να πάρει τη νίκη και τις 100.000 ευρώ από το Survivor Ελλάδα-Τουρκία και συνάντησε τη Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι και οι ίδιοι οι παίκτες περίμεναν να γίνει ο φετινός τελικός του reality επιβίωσης στη χώρα μας και ότι εξεπλάγησαν που δε συνέβη αυτό.

Ακόμη, περιέγραψε στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ότι δέχτηκαν πολλή αγάπη από τους Τούρκους πολίτες, τονίζοντας πως μόλις μπήκαν στο στάδιο της Αλικαρνασσού, όπου διεξήχθη ο φετινός τελικός, το κοινό φώναζε με πάθος και εκδήλωνε την αγάπη του με ένταση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κατερίνα Δαλάκα εξομολογήθηκε ότι οι παίκτες είχαν την επιθυμία να πραγματοποιηθεί ο τελικός στη χώρα μας με το βλέμμα της να προδίδει ένα μικρό παράπονο.

Στο ακόλουθο απόσπασμα προβάλλονται όσα ανέφερε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου».

Κεφάλαιο Ατακάν

Η Κατερίνα Δαλάκα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Τούρκο συμπαίκτη της Ατακάν.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έμεναν οι δυο τους και συνομιλούσαν όσο βρίσκονταν στο Survivor, έκαναν ωραίες συζητήσεις, ενώ όταν εκείνος αποχώρησε η Ελληνίδα παίκτρια έδειξε τη στεναχώρια της σε μεγάλο βαθμό.

Όλοι λοιπόν έκαναν λόγο για ένα ελληνοτουρκικό ειδύλλιο, και η Κατερίνα αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Η απάντησή της στο ακόλουθο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved