Έλα στη θέση μου: Η νέα σεζόν ξεκινά με μεγάλες ανατροπές και νέα πρόσωπα (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Η νέα σεζόν ξεκινά με μεγάλες ανατροπές και νέα πρόσωπα (Photos)

Τέσσερα νέα πρόσωπα πρόκειται να ενταχθούν στο βασικό καστ της καθημερινής κωμικής σειράς του ΑLPHA «Έλα στη θέση μου» και να κάνουν άνω κάτω τη ζωή του Βλάση, της Φαιής, του Αχιλλέα, της Ρενάτας και των υπόλοιπων ηρώων.

Σε διαδικασία πυρετώδους προετοιμασίας βρίσκονται το φετινό καλοκαίρι οι συντελεστές της καθημερινής κωμικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου», καθώς αναζητούν το νέο πρόσωπο που θα καθίσει στο τιμόνι της σεναριακής ομάδας στη θέση του Γιώργου Κρητικού, ο οποίος ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν αποχώρησε.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μytv», δύο είναι τα ενδεχόμενα: ή θα αναλάβει επικεφαλής του σεναρίου κάποιο από τα ταλαντούχα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στη σεναριακή ομάδα και αποτελούν κρίκο της επιτυχημένης πορείας του σίριαλ ή θα αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου κάποιο «δυνατό» όνομα του χώρου που δεν ανήκε στους συντελεστές του «Έλα στη θέση μου».

Μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει το σενάριο, ωστόσο υπάρχουν ήδη κάποιοι νέοι ρόλοι, οι οποίοι θα ενταχθούν στο σενάριο προκειμένου να αντικαταστήσουν τα κενά που άφησαν οι ήρωες που φεύγουν.


Με βάση τις αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού, μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά θα είναι τέσσερα: τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Για τον γυναικείο ρόλο, ο οποίος θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, δηλαδή ή με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ή με τον Βλάση και τη Φαίη, οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή.

Παράλληλα, ένα ακόμα νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει από τη νέα σεζόν θα είναι ο Σήφης! Πρόκειται για τον γιο της Φλωρέτας που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη.

Όσο για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο, πληροφορίες μας θέλουν οι συντελεστές της σειράς να έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Κοσκορέλλο, που είδαμε την περασμένη σεζόν ως Χάρη Κορωναίο στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».


Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Στο μεταξύ, σιγήν ιχθύος κρατείται για τους άλλους δύο ανδρικούς ρόλους που πρόκειται να δούμε από τη νέα σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία των νέων προσώπων θα φέρει μεγάλες ανατροπές στη ζωή των βασικών ηρώων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved