«Άγριες Μέλισσες»: Η νέα συγκλονιστική σειρά του ΑΝΤ1 – Οι ηθοποιοί και η υπόθεση (Photos)
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Η νέα συγκλονιστική σειρά του ΑΝΤ1 – Οι ηθοποιοί και η υπόθεση (Photos)

Οι «Άγριες μέλισσες», μία νέα, δραματική σειρά εποχής, είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2019-2020.

Πρόκειται για μία σειρά με συγκλονιστική υπόθεση, η οποία αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μία μεγάλη παραγωγή με εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή, με ένα σενάριο και μία ιστορία που θα συγκλονίσει και θα συγκινήσει και με ένα καστ από αξιόλογους ηθοποιούς ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1 με πολύ προσεκτικά βήματα.


Ο λόγος για τις «Άγριες μέλισσες», οι οποίες φέρουν την υπογραφή της έμπειρης Μελίνας Τσαμπάνη («Η Επιστροφή»). Τη σκηνοθεσία της νέας, δραματικής σειράς εποχής του σταθμού του Αμαρουσίου έχει αναλάβει ο Λευτέρης Χάριτος, ο οποίος είναι βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών, τα σκηνικά ο Αντώνης Χαλκιάς, ενώ τη μουσική ο Μίνως Μάτσας.

Για την εν λόγω σειρά πρόκειται, μάλιστα, να στηθούν δύο πολύ εντυπωσιακά σκηνικά, τα οποία θα θυμίζουν χωριό μιας άλλης εποχής, καθώς η ιστορία διαδραματίζεται σχεδόν 50 χρόνια πίσω.

Στη σειρά έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν πολλοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, κάποιους από τους οποίους μάλιστα δεν βλέπουμε συχνά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η υπόθεση
Τρεις αδελφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η μεγάλη, της οποίας το διαπεραστικό βλέμμα κάνει πολλούς στο χωριό να μαζεύονται στο πέρασμά της. Η Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου), η μεσαία, με την τρυφερή καρδιά, το αθώο βλέμμα, τον καλό λόγο για όλους. Και τελευταία η Δρόσω, για την οποία οι άντρες ξεροσταλιάζουν στο πέρασμα της και αποζητούν την προσοχή της.

Τρεις αδελφές, που έχουν μάθει να στηρίζονται η μία στην άλλη σαν γροθιά, έρχονται αντιμέτωπες με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας: τον θάνατο του πατέρα τους, του μοναδικού προστάτη τους. Μένουν ανύπαντρες, χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους και το βίος τους, μόνες τους.

Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ' αυτήν και τις αδελφές της. Η Ελένη ξέρει καλά πως ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια οικονομική συμφωνία, αφού ο Δούκας εδώ και καιρό έχει βάλει στο μάτι τα χωράφια της οικογένειας της, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο ενός πολύ μεγάλου σχεδίου για τη δημιουργία μιας βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή.

Η Ελένη όσο κι αν ανησυχούσε για το μέλλον των αδελφών της, που τώρα πια τις φρόντιζε σαν μάνα και-σαν πατέρας, δεν θα έλεγε ποτέ το «ναι» σε έναν άντρα που δεν αγαπούσε. Φταίει που γύρισε ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωής της.

Έπειτα από πολλές μεταθέσεις κατάφερε να γυρίσει στον τόπο του ως δάσκαλος του χωριού, παντρεμένος, τακτοποιημένος, σαν να μην τον άγγιξε ο πόνος του χωρισμού τους εδώ και τόσα χρόνια. Ο γάμος της Ελένης γίνεται με κάθε επισημότητα, παρά την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου), της μάνας του Σέργιου. Ο Σέργιος (Ανδρέας Κωνσταντίνου) μπαίνει γαμπρός στο σπίτι των κοριτσιών και το κακό δεν αργεί να γίνει. Την επόμενη μέρα όλοι τον ψάχνουν και η Ελένη με τις αδελφές της δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται.

Ο Δούκας Σεβαστός ξεσηκώνει τον κόσμο για να βρει τον γιο του. Κανείς δεν ξέρει τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα...Όταν τελικά βρίσκεται το πτώμα του πεταμένο· σε μια.-κακοτράχαλη πλαγιά, ο Δούκας ορκίζεται εκδίκηση για τον φονιά του πρωτότοκου παιδιού του. Η ζωή των τριών κοριτσιών αλλάζει για πάντα, πιέζουν τον εαυτό τους να ζήσουν με τον μόνιμο φόβο και τις τρομερές ενοχές τους γι' αυτό που αναγκάστηκαν να κάνουν.

Μόνο που αυτή δεν είναι π τελευταία πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η μοίρα θα τις φέρει ακόμα μία φορά μπροστά στην οικογένεια των Σεβαστών, όταν ο μικρός γιος του Δούκα, ο Νικηφόρος, ερωτευτεί παράφορα την Ασημίνα και θα τη διεκδικήσει παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των δύο πλευρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved