Φωτεινή Ντεμίρη: «Στην αρχή ήμουν διστακτική με την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”»(exclusive video)
Media

Φωτεινή Ντεμίρη: «Στην αρχή ήμουν διστακτική με την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”»(exclusive video)

Λίγο πριν την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» η Φωτεινή Ντεμίρη μας μίλησε αποκλειστικά, κάνοντας αποκαλύψεις.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Toc Toc» και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που θα κάνει περιοδεία στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο έργο.

Στο θεατρικό αυτό λοιπόν ενσαρκώνει μια ηρωίδα που έχει ψυχαναγκασμούς και αποκάλυψε στο gossip-tv.gr ότι έχει κι εκείνη τους δικούς της, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε το απίστευτο «χουνέρι» που έχει κάνει στον σύζυγό της Χάρη Γρηγορόπουλο την Πρωτοχρονιά.

Όταν τη ρωτήσαμε αν έχει βιώσει άσχημες συνθήκες σε συνεργασίες της εκείνη δεν δίστασε να απαντήσει, ενώ παράλληλα μας τόνισε ποια είναι τα κριτήρια για να αποδεχτεί πλέον μια επαγγελματική πρόταση.

Γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο και ενέργεια, μίλησε και για την τηλεοπτική επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», όπου θα την απολαύσουμε στον ρόλο της «Κανέλας».

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, κι εκείνη έκανε μερικές αποκαλύψεις για όσα θα δούμε. Με μεγάλη ειλικρίνεια μας παραδέχτηκε ότι στην αρχή ήταν διστακτική και εξήγησε το γιατί!

Όσα μας αποκάλυψε η Φωτεινή Ντεμίρη στην ακόλουθη αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε…

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved