Media

Λήδα Ματσάγγου: Η τηλεοπτική της επιστροφή, η μητρότητα και ο νέος της ρόλος (photos)

Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από αρκετό καιρό μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Η οργή». 

Η ηθοποιός ήθελε ν' αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της, αλλά τώρα ένιωσε την ανάγκη να επιστρέψει στη δουλειά της, η οποία της είχε λείψει.

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, τον ρόλο της και πως μπορεί και συνδυάζει τη μητρότητα με τα γυρίσματα που γίνονται στην Κύπρο.

Είχαμε χρόνια να σας δούμε στην τηλεόραση. Ήταν δική σας επιλογή ή οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν;

«Ήταν και τα δύο. Η χρονική στιγμή που έμεινα έγκυος συνέπεσε με την κρίση, όταν σταμάτησαν να γίνονται πράγματα στην τηλεόραση. Συνειδητά ήθελα να αφοσιωθώ στον μικρό από τη στιγμή που ήρθε η μητρότητα στη ζωή μου»

Τώρα που συνδυάζετε οικογένεια και δουλειά είναι εύκολο;

«Αν δεν έχεις βοήθεια, δεν είναι εύκολο. Αλλά πλέον ήταν ανάγκη δική μου να δουλέψω. Ο μικρός έχει μεγαλώσει και έχω την ανάγκη να εκφραστώ μέσα από τη δουλειά μου. Δεν είναι μόνο δουλειά η δική μας, είναι και τρόπος έκφρασης. Πέρα από την τηλεόραση, βέβαια, θέατρο έκανα, απλώς όχι τόσο δυναμικά. Η «Οργή», όμως, γυριζόταν στην Κύπρο... Αυτό ήταν λίγο δύσκολο να το συνηθίσω. Ήμασταν δύο μέρες στην Κύπρο από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα ήμουν μαμά και νοικοκυρά. Ήταν λίγο σαν τζετ λαγκ σε εβδομαδιαία βάση. Σιγά σιγά, όμως, όλα μπήκαν σε μια σειρά»

Η Μαντώ είναι μια αδύναμη γυναίκα

«Ναι, είναι αδύναμη, ανασφαλής και ενοχική. Κι αυτή την ανασφάλεια της έρχεται να μεγαλώσει η εξωσυζυγική σχέση του άντρα της. Ο Λεωνίδας βέβαια την παραμυθιάζει και η ίδια δεν μπορεί να αντιδράσει έτσι όπως θα έπρεπε. Ειδικά από τη στιγμή που στο παρελθόν αυτή η ιστορία την είχε οδηγήσει στο αλκοόλ, γεγονός που στάθηκε αιτία να χάσει την παιδική ηλικία της κόρης της. Κι αυτό τη στοιχειώνει και της έχει δημιουργήσει απίστευτες ενοχές, θέλει να κάνει μια νέα αρχή μαζί της, να χτίσει τη σχέση τους από την αρχή»

Είναι, όμως, εξαρτημένη από τον Λεωνίδα

«Είναι, ναι. Νομίζω ότι κάποια άλλη στη θέση της θα έφευγε. Κι εγώ ως Λήδα απορώ γιατί δεν χωρίζει και παιδεύεται τόσα χρόνια μαζί του, αλλά ουσιαστικά αυτόν γνώρισε, με αυτόν μεγάλωσε και αυτός είναι ο έρωτας της ζωής της. Η αδυναμία της την παγώνει, δεν την αφήνει να αντιδράσει. Στην πορεία, βέβαια, θα αλλάξουν τα πράγματα»

Πόσο εύκολο είναι να υποδυθείτε μια τέτοια γυναίκα;

«Ως ηθοποιός, το ωραίο είναι να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Κι εμένα μου φαινόταν περίεργο, αλλά υπάρχουν γυναίκες που έχουν γνωρίσει έναν άντρα στη ζωή τους και δέχονται αυτό που τους προσφέρει, προσπαθώντας να προσαρμοστούν; Δεν είναι ότι πρόκειται για κάτι εξωπραγματικό»

Πώς και δεν έχει αντιληφθεί το ποιόν του;

«Ο Λεωνίδας έχει τον τρόπο του. Και ποντάρει πάρα πολύ στην αδυναμία της Μαντώς, στο ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Για αυτό και δεν μπορεί να ξεκόψει απ' αυτόν. Είναι σαν να τη βγάζει διαρκώς τρελή, της λέει ότι η ζήλια της την οδηγεί σε αυτά τα συμπεράσματα, ότι είναι όλα στο μυαλό της. Και με αυτό έχει να παλέψει η Μαντώ, με το ότι την κάνει να πιστέψει πως έχει πρόβλημα» εξήγησε στο 7μέρεςtv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved