Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν περιμένεις ότι θα γίνεις ηθοποιός και θα γίνεις πλούσιος» (photos)
Media

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν περιμένεις ότι θα γίνεις ηθοποιός και θα γίνεις πλούσιος» (photos)

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης πρωταγωνιστεί στην «Οργή», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και θα πάει διακοπές με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη.

Φέτος, το ζευγάρι δεν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό όπως συνηθίζει, αλλά σε κάποιο νησί.

Είστε πέντε χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγο σας. Τελικά, ο γάμος αλλάζει τον έρωτα;

«Τα χρόνια νομίζω τον κάνουν να περνάει και να μεταμορφώνεται σε μια βαθιά αγάπη. Δυστυχώς, ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα, αλλά, αν το θέλεις, υπάρχουν πράγματα που είναι ερωτεύσιμα στον άλλον. Η αγάπη που έρχεται, όμως, είναι ακόμη πιο δυνατή»

Για του χρόνου έχετε κάποια τηλεοπτική πρόταση;

«Έχω προτάσεις και για την Ελλάδα και για την Κύπρο, απλώς δεν έχω κλείσει κάτι ακόμη»

Καλοκαιρινές διακοπές έχει το πρόγραμμα;

«Φέτος θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια που θα κάνουμε διακοπές στην Ελλάδα. Συνήθως φεύγουμε στο εξωτερικό, γιατί θέλουμε όσο γίνεται να γνωρίσουμε τον κόσμο. Φέτος, όμως, θα πάμε σε κάποιο νησάκι, στην Ικαρία ή κάτι τέτοιο. Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες κάθε μέρα και όλο το χειμώνα 7 μέρες τη βδομάδα, οπότε έχουμε ανάγκη από μικρές «ενεσούλες» ξεκούρασης»

Έχετε ζήσει τις καλές εποχές της τηλεόρασης. Πόσο έχουν αλλάξει τώρα τα πράγματα;

«Δραματικά. Και δυστυχώς, απ' ό,τι βλέπω, χωρίς επιστροφή. Είναι τόσο ωραίο να σου δείχνει η τηλεόραση σκηνές δράσης, εξωτερικά γυρίσματα... Πλέον, έχουν κοπεί όλα αυτά. Παλιότερα θυμάμαι για να μπούμε σε ένα στούντιο, παρακαλούσαμε. Κάναμε εξωτερικά γυρίσματα χειμώνα- καλοκαίρι, αλλά αισθανόμασταν το σενάριο μέσα μας. Τώρα, δυστυχώς αυτά έχουν φύγει και είναι κρίμα γιατί χάνεται ο ρεαλισμός»

Μπορεί ένας ηθοποιός να ζήσει μόνο από τη δουλειά του ή πρέπει να κάνει και κάτι άλλο;

«Δεν περιμένεις ότι θα κάνεις αυτή τη δουλειά για να γίνεις πλούσιος, αλλά επειδή η ψυχούλα σου το ζητάει. Δυστυχώς, υπάρχει αβεβαιότητα. Από εκεί και πέρα, να συντηρηθείς μπορείς. Για το κάτι παραπάνω, τα πράγματα είναι ή του ύψους ή του βάθους» δήλωσε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved