Κατερίνα Διδασκάλου: «Τη διάρκεια μιας παράστασης την καθορίζει ο κόσμος» (photos)
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τη διάρκεια μιας παράστασης την καθορίζει ο κόσμος» (photos)

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει την Κατερίνα Διδασκάλου να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Η γοητευτική ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Μυρσίνης που θα υποδύεται, ενώ αποκάλυψε και τι θα κάνει τον χειμώνα θεατρικά.

Τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν θα είστε στον ΑΝΤ1, στις «Άγριες μέλισσες».

«Χαίρομαι που μετά το «Έτερος Εγώ» ήρθε αυτή η πρόταση με ένα εξαιρετικό σενάριο και έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, οι συνάδελφοι είναι ένας κι ένας και ξεκινάμε γυρίσματα στα μέσα Ιουλίου. Με το που με πλησίασαν, υπήρχαν ήδη έτοιμα σενάρια κι αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση».

Η σειρά έχει φόντο τον Θεσσαλικό Κάμπο.

«Θα γίνουν αρκετά εξωτερικά επιτόπου και μετά στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων».

Να πούμε δυο λόγια για τον δικό σας ρόλο, τη Μυρσίνη.

«Είναι ένα βασικός χαρακτήρας που έρχεται σε αντιπαράθεση με τις τρεις ορφανές αδελφές. Η Μυρσίνη είναι η γυναίκα του προύχοντα και μέλος της οικογένειας που ηγεμονεύει στο χωριό. Προέρχεται από την Αθήνα, οπότε θεωρεί ότι εκεί έχει θαφτεί λίγο και όλος αυτός ο περίγυρος που την πνίγει την έχει κάνει αλαζονική και σοβινίστρια απέναντι στους φτωχούς. Δεν θέλει συναγελασμό των παιδιών της με τις φτωχές αδελφές και γενικά με υποδεέστερους ανθρώπους».

Τι θα κάνετε το χειμώνα θεατρικά;

«Θα επαναλάβω το έργο «Η πόρνη από πάνω» που το κάνω για 9η σεζόν, πιθανόν ξανά στο Κόρονετ. Με μια παράσταση όπως αυτή, που είναι μονόλογος, το να γεμίζεις το θέατρο, είναι μεγάλη υπόθεση. Τη διάρκεια μιας παράστασης την καθορίζει ο κόσμος. Και παράλληλα έχω κάνει και άλλες παρατάσεις. Και αυτό το χειμώνα θα κάνω και κάτι άλλο, αλλά θα το ανακοινώσω όταν πέσουν οι υπογραφές», λέει στο 7 Μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved