Είναι οριστικό! Ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρεί από το Open και δε φαντάζεστε πώς έγινε η αποκάλυψη (Vid)
Media

Είναι οριστικό! Ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρεί από το Open και δε φαντάζεστε πώς έγινε η αποκάλυψη (Vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή του «Για την παρέα» οδεύει προς άλλα τηλεοπτικά μονοπάτια.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (28 Ιουνίου) η εκπομπή έριξε αυλαία δίχως όμως ο Νίκος Μουτσινάς να ανανεώνει στον "αέρα" το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του σταθμού.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Οpen έκαναν προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση. Την ίδια εκείνη στιγμή που ο Νίκος είχε προγραμματίσει το τελευταίο του ραντεβού με τον Νίκο Κάλη, το νέο διευθυντή του Open, προκειμένου να πάρουν από κοινού οριστικές αποφάσεις για το μέλλον, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με το τέλος της εκπομπής του, ευχαριστώντας το τηλεοπτικό κοινό για την αμέριστη στήριξή του.

Την αποκάλυψη όμως ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα φύγει από το Open έγινε από ένα πρόσωπο που κανείς δεν περίμενε.

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (6 Ιουλίου) ήταν καλεσμένη η καλή φίλη του παρουσιαστή, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Όταν λοιπόν ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε ευθέως για το αν ο Νίκος θα φύγει, εκείνη απάντησε: «Ναι, θα φύγει» με την ίδια να αισθάνεται ελαφρώς αμήχανα καθώς δεν γνώριζε αν έχει ειπωθεί επίσημα.

Δείτε το βίντεο

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved