ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση σε πρόσωπο-έκπληξη για την εκπομπή του Λιάγκα (photos)
Media

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόταση σε πρόσωπο-έκπληξη για την εκπομπή του Λιάγκα (photos)

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο έντονες γίνονται οι προσπάθειες του ΣΚΑΪ να στελεχωθεί η νέα εκπομπή που αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι.

Τώρα, ένα νέο πρόσωπο-έκπληξη έρχεται στο προσκήνιο ως ικανό να γίνει μέλος αυτής της νέας τηλεοπτικής προσπάθειας με επικεφαλής τον γνωστό παραουσιαστή.

Μετά το μεγάλο "ναι" που είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ύστερα από την πρόταση που δέχτηκε, οι ιθύνοντες του σταθμού έστρεψαν το ενδιαφέρον τους σε ανθρώπους του δημοσιογραφικού χώρου που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ενημερωτικό τομέα της εκπομπής στο "γυαλί" μιας και ως γνωστόν ο Γιώργος Λιάγκας θα κινείται σε infotainment πρότυπα.

Υπάρχουν ικανότατοι επαγγελματίες που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το νευραλγικό σημείο της εκπομπής και μάλιστα, αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Κώστα Τσουρού ως το επικρατέστερο για να αναλάβει αυτή τη θέση.

Μόνο που ο γνωστός δημοσιογράφος έχει "δέσει" απόλυτα με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται" του Alpha και έτσι αυτή η ιδέα εγκαταλείφθηκε σύντομα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr έχει γίνει πρόταση σε δημοσιογράφο του Open Beyond να αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής. Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved