Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της στην Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τα social media! (photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμά της στην Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τα social media! (photos)

H Ελένη Μενεγάκη διανύει περίοδο διακοπών όμως μέσω των social media έχει... ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους followers της αλλά και με παλιούς της συνεργάτες όπως η Κατερίνα Ζαρίφη

Η παρουσιάστρια η οποία χθες βρισκόταν στη Σχοινούσα, ανέβασε μία φωτογραφία με τον νέο της φίλο, έναν γλυκύτατο σκύλο. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις αναρτήσεις της, τα likes αλλά και τα μηνύματα έπεσαν βροχή για τη συγκεκριμένη φωτό.

Ανάμεσα στους ακολούθους της ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία θέλησε να την πειράξει για ακόμα μία φορά γράφοντας χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της Ελένης με διάθεση να την πειράξει: «Ο φίλος μου από το Τσιγγούρι». Αναφερόταν βέβαια στον χαριτωμένο σκυλάκο. Και τότε η Ελένη Μενεγάκη η οποία διατηρεί πάντα καλές σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της, της απάντησε:

«Ναιιιι! Πάλι δεν σε πέτυχα εδώ! Φιλιά κορίτσι μου και να σκίσετε με τον Παύλο». Αναφερόταν προφανώς στη νέα καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο, επίσης πρώην συνεργάτη της Ελένης, στο Open με τίτλο kalokairi not.

Δείτε την παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved