Οι κριτές του Top Chef  εξομολογούνται!
Media

Οι κριτές του Top Chef εξομολογούνται!

Οι τέσσερεις κορυφαίοι κριτές του νέου προγράμματος μαγειρικής “Top Chef” δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη και αποκαλύπτουν .Ο λόγος για τους Ηλία Μαμαλάκη,Χρστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και τον Ερβέ Προνζάτο.


Στο Top Chef γιατί συμμετέχετε;

Η.Μ: «Είχα την πρόταση από τον ANT1, τη ζύγισα πολύ καλά, από όλες τις απόψεις, κατέβασα από το διαδίκτυο πολλά επεισόδια και τα παρακολούθησα, κατάλαβα ότι είναι μια αξιοπρεπής εκπομπή, πολύ καλά στημένη, η οποία έχει μέσα της αρχοντιά. Επίσης με συγκίνησαν οι πολύ καλοί τρόποι, η ευγένεια και ο σεβασμός της ομάδας του κυρίου Λάτσιου. Το ίδιο συνέβη και με την ΕΝΑ. Αυτό τον καιρό είχα ανάγκη για εργασιοθεραπεία και νομίζω ότι τη βρήκα».
Με τους παίκτες του Top Chef είστε αυστηρός;
Χ.Π: «Νομίζω πως όχι. Παρ’ όλα αυτά η κουζίνα είναι ένα τοπίο που δεν είναι δημοκρατικό. Αν σε μια κουζίνα έχεις 15 άτομα, αυτά τα 15 άτομα πρέπει να γίνουν τα χέρια σου, έχεις κάτι μέσα στο μυαλό σου και αυτά τα 15 άτομα θα πρέπει να το εκφράσουν. Οπότε αυτό πρέπει να οργανωθεί πολύ καλά».
Ποιο είναι το μυστικό του καλού Σεφ;
Α.Τ: «Η εργατικότητα και το ταλέντο δεν αρκούν, χρειάζεται παιδεία .Πρέπει επίσης να έχει την τύχη να βρεθεί δίπλα σε πολύ δυνατούς δασκάλους σεφ, να έχει δυνατή προσωπικότητα, να μπορεί να επιβάλλεται στον εαυτό του καταρχήν και στην ομάδα του μετά, να έχει φαντασία».
Είναι δύσκολοι οι Έλληνες γευσιγνώστες;
Ε.Π: «Αν μιλάμε για γκουρμέ κουζίνα, είναι δύσκολοι γιατί δεν την ξέρουν καλά οι περισσότεροι. Αυτό είναι λογικό .Όταν μεγαλώνει ένα μικρό παιδί και αρχίζει να τρώει τζατζίκι ή σουβλάκι αποκτά μνήμη γεύσης. Όταν κάποιος μαθαίνει να τρώει μόνο το φαγητό της Ελλάδας, είναι δύσκολο να συνηθίσει το γκουρμέ φαγητό».


Πηγή:DOWNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved