Χαμός στα τηλεοπτικά πάνελ! Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι μετακινούνται; (photos)
Media

Χαμός στα τηλεοπτικά πάνελ! Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι μετακινούνται; (photos)

Το τηλεοπτικό τοπίο βρίσκεται σε αναβρασμό και οι αλλαγές που θα δούμε από την ερχόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα πολλές και μεγάλες.

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα δίπλα σε λαμπερούς παρουσιαστές. Γιατί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν όλα θα είναι αλλιώς εκτός βέβαια από κάποιες σταθερές αξίες.

Ας δούμε όμως μία μία τις εκπομπές του χρόνου…

Τι γίνεται όμως με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της "Ελένη"; Η παρουσιάστρια ανέκαθεν ήταν σταθερή στις επιλογές της όμως ανά περιόδους επέλεγε να κάνει κάποιες μικροαλλαγές προκειμένου να υπάρξει ανανέωση στο στυλ και το περιεχόμενο της εκπομπής.

Το πάνελ της, τη σεζόν που μόλις τελείωσε, αποτελούταν από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Εύη Φραγκάκη, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν...

Τι γίνεται όμως με το Πρωινό και την παρέα της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1;

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε για την εκπομπή από τη στιγμή που η Ελεάννα Τρυφίδου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής, αποφάσισε να πει αντίο στους μέχρι πρότινος συνεργάτες της και να φύγει για άλλες τηλεοπτικές περιπέτειες.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη θέση είναι καίριας σημασίας για το μέλλον της εκπομπής και οι ιθύνοντες του σταθμού μαζί με τη Φαίη Σκορδά ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα την αναλάβει.

Μία ολοκαίνουργια εκπομπή αργά το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα.

Επενδύει στην... ανατροπή!
Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ενάμιση χρόνο αποχής και αφού έδωσε τέλος στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αφού έληξε το συμβόλαιο που είχε με το κανάλι του Αμαρουσίου, βρέθηκε στον ΣΚΑΪ όπου ετοιμάζει με περίσσια χαρά και δημιουργικότητα μία infotainment εκπομπή.

Αυτή είναι και η εκπομπή που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού μοιάζει με παζλ που θα τελειοποιηθεί όταν συγκεντρωθούν όλα τα... κομμάτια του, οι άνθρωποι δηλαδή που θα αποτελούν το πάνελ του Λιάγκα. Δείτε ποια ονόματα έχουν κλείσει για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό project στην παρακάτω gallery...

Στη φωλιά των Κου Κου τέλος, αυτή πρόκειται να μείνει... προστατευμένη και χωρίς καθόλου απώλειες. Στο πάνελ της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη παραμένουν ακριβώς τα ίδια πρόσωπα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Τζώρτζια Γεωργίου, τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Γιώργο Κρικοριάν να ανταλλάσσουν απόψεις για τα θέματα της επικαιρότητας.

Επιτυχημένη συνταγή... δεν την αλλάζεις!
Το ζευγάρι παρουσιαστών δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτω τίποτα στο πάνελ του για την ερχόμενη σεζόν.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved