Πρόσωπο-έκπληξη «εισβάλλει» στη σειρά Έλα στη θέση μου (photos)
Media

Πρόσωπο-έκπληξη «εισβάλλει» στη σειρά Έλα στη θέση μου (photos)

Για τέταρτη χρονιά θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν τις ιστορίες των ηρώων της σειράς Έλα στη θέση μου και οι εξελίξεις... τρέχουν!

Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Alpha σήμερα (Τετάρτη 10/7) για μία πρώτη γνωριμία της νέας διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του σταθμού Πίμης Φασόυλα με τους δημοσιογράφους, η σειρά επανέρχεται ανανεωμένη στους δέκτες μας και μάλιστα ένα πρόσωπο έκπληξη προστίθεται -αρχικά για λίγο- στο καστ.

Να θυμίσουμε ότι το Έλα στη θέση μου είναι μία σειρά που εδώ και τρία χρόνια δίνει καλά νούμερα τηλεθέασης, αφού αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Οι ιθύνοντες του σταθμού λοιπόν αποφάσισαν να ενισχύσουν τη σειρά με νέες αφίξεις ηθοποιών μιας και ο Alpha είναι από τα κανάλια που επιμένουν στη μυθοπλασία. Μην ξεχνάμε ότι από τη συχνότητά του παρακολουθούσαμε μέχρι πρότινος αγαπημένες σειρές που είχαν γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές όπως ήταν "Το σόι σου" που έριξε οριστικά αυλαία και το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" που συνεχίζεται του χρόνου.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος πασίγνωστος ηθοποιός προστίθεται από τη νέα σεζόν στο κασ της σειράς Έλα στη θέση μου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά "Έλα στη θέση μου' βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre». Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και η Γεωργία Ζήση.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Άνδρη Θεοδότου, Υρώ Λούπη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Μάνος Ιωάννου, Εύη Δαελή, Νικόλας Απέργης, Ερμόλαος Ματθαίου, Καλή Δάβρη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πένυ Αγοραστού, στο ρόλο της Αιμιλίας, η Μαρία Φιλίππου, στο ρόλο του Λεωνίδα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και στο ρόλο του Ανδρέα Σοφοκλέους, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved