Εξελίξεις Alpha: O ρόλος έκπληξη της Λασκαράκη και η εκπομπή που αναλαμβάνει ο Χατζής!
Media

Εξελίξεις Alpha: O ρόλος έκπληξη της Λασκαράκη και η εκπομπή που αναλαμβάνει ο Χατζής!

Μπορεί η αγαπημένη κωμική σειρά «Το σόι σου» να έριξε οριστικά αυλαία μετά από αρκετές σεζόν επιτυχιών, όμως η Βάσω Λασκαράκη παραμένει στο «Δυναμικό» του Alpha.

Η ηθοποιός, την οποία λατρέψαμε μέσα από τη συγκεκριμένη δουλειά της δεν φεύγει από τον σταθμό αλλά από τη νέα σεζόν θα τη δούμε σε έναν ρόλο έκπληξη. Συγκεκριμένα θα αναλάβει δραματικό ρόλο και όχι κωμικό όπως την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Όσο για το νέο απόκτημα του σταθμού, τον Τάκη Χατζή, ήδη έχει αποφασιστεί τι ακριβώς θα αναλάβει από τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος είχε επιλέξει πριν από μερικές εβδομάδες να αποκαλύψει μέσω των social media την είδηση της μεταγραφής του από τον ΣΚΑΪ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτή θα είναι και τελευταία μου εβδομάδα στον ΣΚΑΙ. Μετά διακοπές. Παιδιά φεύγω κανονικά! Ήταν δύσκολη χρόνια! Και ναι από Σεπτέμβριο στον Alpha».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τάκης Χατζής αποφασίστηκε να αναλάβει από τη νέα σεζόν τις ώρες που ήταν στον «αέρα» του σταθμού η εκπομπή Alpha-Ρεπορτάζ την οποία παρουσίαζαν ο Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τζίμα.

Φυσικά θα είναι ενημερωτική και θα ασχολείται με όλα τα θέματα της επικαιρότητας με άποψη και σχολιασμό τόσο από τον γνωστό δημοσιογράφο όσο και από τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved