Media

«Φτερωτός Θεός»: Κορίτσια, αυτός είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς! (Photos & Video)

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα, έχει γίνει θέμα συζήτησής… Ποιος όμως είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής;

Ο Τζαν Γιαμάν πρωταγωνιστεί στη σειρά και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στον Λίβανο, όπου βραβεύτηκε ως ο καλύτερος άντρας ηθοποιός στην ετήσια εκδήλωση του Murex D' or.

Η τουρκική έκδοση του περιοδικού GQ τον Φεβρουάριο του 2019 τον ανακήρυξε Άνδρα της Χρονιάς.

Είναι ένας εντυπωσιακός και ερωτεύσιμος άντρας και όπως γράφουν τα τουρκικά μέσα και οξύθυμος!

Λέγεται ότι έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά την Demet Özdemir, όμως μέχρι στιγμής ούτε το έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και το έχουν επιβεβαιώσει! Πάντως η σειρά «Φτερωτός Θεός» στην Τουρκία σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο Τζαν έχει κατηγορηθεί κάποιες φορές για εκρηκτική συμπεριφορά και τουρκικά μέσα είχαν αναφέρει πως είχε πετάξει ένα ποτήρι με τσάι σε συνάδελφό του και για αυτή του την πράξη είχε καταδικαστεί σε 87 ημέρες φυλάκιση και πλήρωσε το πρόστιμο.

Βέβαια δεν είναι το μόνο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Φτερωτός Θεός», ένας θαυμαστής μπήκε στα γυρίσματα και έπιασε τον ηθοποιό από το μπράτσο, ενώ στράφηκε και κατά της Ντεμέτ. Τότε, ο Τζαν έριξε πάνω του μια κάμερα. Βέβαια, η πρωταγωνίστρια και άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν πως ο ηθοποιός δεν είναι επιθετικός και η κάμερα έπεσε κατά λάθος επάνω στον θαυμαστή, ενώ ο Τζαν προσπαθούσε να απελευθερώσει το χέρι του.

Πάντως, στη σειρά ο Τζαν Γιαμάν υποδύεται τον «Τζαν» έναν περιπετειώδη νέο, που λατρεύει να περνά χρόνο μακριά από την πόλη. Ενα πρόβλημα υγείας του πατέρα του, όμως, τον φέρνει στην εταιρεία της οικογένειας και εκεί γνωρίζει την Σανέμ, με την οποία θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον κούκλο πρωταγωνιστή της σειράς "Φτερωτός Θεός", που έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, βλέμμα λάγνο, μυώδες κορμί και μπήκε στη ζωή μας!

Δείτε τον να γυμνάζεται τον Τζαν Γιαμάν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved